Conpet Cireșu și-a stabilit primele partide de verificare

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 12:15 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu** și-a stabilit primele partide de verificare

Deși avea programat un prim meci de pregatire programat să aibă loc sâmbăta trecută, cu divionara a cincea Stars Brăila, dar care nu s-a mai desfășurat din cauza timpului de afară, Conpet Cireșu va începe seria meciurilor de verificare pe 7 februarie, în compania divizionarei a treia Oțelul II Galați.

Chiar dacă și în județul vecin condițiile atmosferice sunt aceleași ca în Brăila, partida va avea loc pe terenul sintetic al bazei sportive „Sidex”, acolo unde organizatorii speră ca testul să se desfășoare în condiții optime. Deocamdată, „cireșarii” se antrenează la baza Sportivă din stațiunea Lacul Sărat, acolo unde au condiții acceptabile de pregătire, în ciuda faptului că ambele terenuri ale stadionului „Chimia” sunt acoperite de zăpadă. 

 „În ciuda zăpezii destul de mari, avem condiții optime de pregăptire la stațiunea Lacu Sărat și chiar dacă nu vom efectua vreun stagiu de pregătire centralizat, eu cred că vom reuși în final să ne atingem obiectivul, și anume evitarea retrogradării! Partida de vineri este prima dintr-o serie de meciuri pe care intenționăm să le jucăm în această iarnă și-mi place să cred că băieții vor știi să se mobilizeze după jocurile care vor urma în vederea abordării returului cu încredere pentru a nu reveni iar în liga a patra!” – a spus antrenorul principal de la Conpet Cireșu, Vasile Darie.

După partida de vineri după amiază, care va începe la o oră care n-a fost încă stabilită, Conpet Cireșu va susține, tot la Galați, un alt joc de pregătire, pe data de 15 februarie, dar de data această dată în compania divionarei secunde Dunărea, din localitate.  

Până la reluarea sezonului competițional, brăilenii mai inteționează să dispute și alte meciuri amicale: „Așteptăm răspunsurile de la conducerile echipelor Unirea Slobozia, Dunărea Călărați sau Gloria Buzău, pentru a vedea dacă acestea acceptă un amical cu noi, dar vom juca sigur și cu CF Brăila atunci când aceasta se va întoarce din cantonamentul de la Târlungeni”, a mai spus Vasile Darie.

Lotul actual de jucători al celor de la Conpet Cireșu este același cu care s-a terminat prima parte a campionatului și adică: Tudor, Soare (portari), Dumitrașcu, Ilie, Stănciulescu, Preda, Grozea, Costache (fundași); Bogoș, Balaban, Vârlan, Ghe. Viorel, Ghe. Marcel, Cireașă (mijlocași); Niță, Crăciun, Nicoliță, Radu Alin, Postolache (atacanți). 

În ceea ce privește soarta lui Nicolae Viorel, nu se știe decât că „a plecat în probe la o echipă din Austria astă vară și de atunci nu mai știm nimic de el!” – a completat Vasile Darie.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 12:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă