Conpet Cireșu este în cantonament la Lacu Sărat

31 Jan. 2012, 10:42 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu** este în cantonament la Lacu Sărat

Așa cum era programat, de luni lotul formației Conpet Cireșu și-a mutat cartierul general al pregătirilor în stațiunea Lacu Sărat și timp de o săptămână jucătorii își vor încărca bateriile participând la antrenamentele cu caracter fizic pe care le conduc antrenorii Vasile Darie și Ionel Ivan.

La acest stagiu de pregătire participă 19 fotbaliști și anume portarii Stoica, Ghighimoc și jucătorii de câmp Baciu, Grozea, Ilie, Cotigă, Bratu, Percă, Crăciun, Preda, Dima, Oprea, Stoian, Mirescu, Andrieș, Huțu, Popa, Popescu, Techiu.

Noutățile din lotul formației din Liga a III-a sunt Răzvan Popescu de la Arrubium Măcin, Marius Dima, Sorin Techiu și Gabriel Preda, toți de la echipa de juniori a clubului CF Brăila.

„Este perioada neagreată de fotbaliști, dar foarte importantă pentru ceea ce va urma. La antrenamentul de luni dimineață, care a durat în jur de 90 de minute, toți s-au angrenat foarte bine la efort. Va fi un retur foarte greu, însă văd că jucătorii sunt optimiști și, cu o pregătire bună, ne putem realiza obiectivul, menținerea în acest eșalon”, a declarat Vasile Darie.

Înainte de a intra în cantonament, Conpet Cireșu a disputat două teste de verificare, cu echipa de juniori I a CF Brăila, pe care a învins-o cu 4-1 și cu Dunărea Gropeni din Liga a IV-a, amical căștigat de asemenea cu 4-2.

La finalul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, de la ora 15.30, Conpet Cireșu va juca o partidă amicală în deplasare la Gloria Buzău.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

31 Jan. 2012, 10:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă