Conpet Cireșu a început pregătirile pentru noul sezon competițional

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 17:49 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu a început pregătirile** pentru noul sezon competițional

Vineri după amiază, cu începere de la ora 16.30, antrenorii Vasile Darie și Ionel Ivan au sunat adunarea pentru reunirea lotului de la Conpet Cireșu în vederea pregătirilor pentru noul sezon competițional al ligii a treia. La stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat au răspuns „prezent” toți jucătorii care au terminat sezonul trecut, acestora mai adăugându-li-se alți trei nou veniți în probe: doi atacanți de la CS Făurei (liga a IV-a Brăila), Tricolorul Lanurile (liga a V-a Brăila), precum și un portar care a terminat junioratul la Dunărea Galați.

Așadar cu excepția acestor trei noi achiziții, care deocamdată sunt în probe la Conpet Cireșu, lotul mai cuprinde următorii jucători: Sterică Stoica și Denis Tudor (portari);Viorel Cheleș, Gabriel Preda, Cătălin Stănciulescu, Nicolae Viorel, Gigel Costache, Costin Grozea, Alexandru Balaban, Octavian Vârlan, Gheorghe Viorel, Ionuț Nanu, Alin Radu, Alexandru Cireașă, Daniel Pavel, Sorin Techiu, Marius Coman și Andrei Crăciun (jucători de câmp). În această săptămână, cei doi antrenori brăileni vor pune (în special) accentul pe reacomodarea la efort, iar sâmbătă dimineață de la ora 11, tot pe stadionul „Chimia” cei de la Conpet Cireșu vor susține și primul meci de verificare în compania echipei Sportul Chiscani (liga a IV-a Brăila), iar apoi urmează meciul din cadrul primului tur al Cupei României faza națională!

Despre această reunire a echipei, după o vacanță binemeritată, Valentin Avramescu (președintele clubului) ne-a declarat succint: „Suntem convinși că ne așteaptă un sezon viitor foarte greu pe care sper să-l trecem cu bine dar numai cu ajutorul care trebuie să vină din partea domnului primar al comunei noastre, Radu Popa, dar și a consilierilor locari, care ne-au promis că ne vor sprijini financiar. Vom juca partidele de pe teren propriu la Cireșu, acolo unde cu o minimă investiție terenul poate fi omologat pentru liga a treia. Avem deja în probe trei noi jucători, dar cei doi antrenori se vor decide dacă îi vom pastra sau nu pentru că aceștia trebuie să fie cel puțin la nivelul celor existenți deja în lot. Sunt convins că vor mai veni jucători noi la echipă, motiv pentru care cred că putem alcătui un lot care să ne permită să evităm retrogradarea. Dar până la începerea noului sezon este foarte posibil să efectuăm și un stagiu de pregătire centralizat dar și meciuri amicale cu echipe pe care la vom stabili ulterior!”

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU
Foto Conpet Cireșu

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 17:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă