Conpet a trecut testul cu juniorii Astrei

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 13:17 Pregătiri, amicale
Conpet a trecut** testul cu juniorii Astrei

Conpet Ploiești a folosit primul meci amical din 2013 ca pe un test rezervat jucătorilor aflați în probe, sub comanda lui Florin Pârvu, sau celor mai puțin utilizați în prima parte a campionatului.

Astfel, în amicalul cu juniorii Astrei, câștigat ieri după-amiază cu 3-1, Pârvu nu i-a folosit pe Nedelcovici, Maria, I. Constantin, Badea, B. Dinu, Stanca, Olteanu, Munteanu, Căpălău și D. Gheorghe, care vor juca pentru prima dată în acest an în viitorul meci amical, cel cu Flacăra Moreni, de sâmbătă.

Pârvu a vrut să-i vadă la lucru pe ultimii sosiți, portarul Marinică (ex Boldești), fundașul Alexandru Costache (revenit de la Avântul Măneciu), atacantul Vârlan (ex FC Păpăuți), Tudorache (CSO Plopeni), Doncilă și Oaie (Astra – juniori), Iacobescu (Progresul Puchenii Moșneni) și Martin (un junior iranian, aflat de asemenea în probe). Cea mai importantă apariție a fost însă cea a jucătorului Valentin Savu (foto, ultima dată la Fortuna Brazi), cel care, după aproape doi ani petrecuți pe la Unirea Câmpina, Dinamo 2 și Fortuna, a revenit la echipa unde s-a lansat în fotbalul divizionar C.

„Savu este un jucător pe care îl voi urmări atent la antrenament, iar pentru mine contează faptul că el este un produs al Conpetului. Sper să ajungem la un acord ca el să rămână la noi și sper, de asemenea, că el își dorește această revenire” – spune Florin Pârvu, antrenorul echipei din Strejnic declarându-se „mulțumit de acest test”.

De partea cealaltă, juniorii lui Bucurel Dârman au dat o replică bună, în ciuda terenului destul de greu, după o zi de ploaie.
Scorul, 3-1, a fost stabilit după golurile lui Vali Savu (min. 31, din lovitură liberă), Tudorache (după o greșeală a defensivei adverse, min. 60) și Vârlan (șut în careul mic, min. 68), în timp ce, pentru juniorii prim-divizionarei a marcat Bergheaua (min. 78).

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă