Confruntare cu „minerii”

02 Mar. 2012, 16:14 Pregătiri, amicale
Confruntare cu

FC Olt Slatina se întoarce în acest week-end la Rovinari. După victoria obținută în fața celor de la Jiul, elevii antrenorului Dan Oprescu vor avea ca adversară pe terenul sintetic din localitate o altă formație gorjeană, Minerul Mătăsari.

Alb-vișiniii continuă seria jocurilor amicale disputate în compania unor echipe de Liga a III-a. FC Olt se va deplasa mâine, la Rovinari, pentru a întâlni formația Minerul Mătăsari, într-un meci programat să se dispute cu începere de la ora 12.00. Înaintea deciziei Federației de a amâna pentru a doua oară returul de campionat, „principalul” Dan Oprescu preciza că echipa sa ar mai avea nevoie de timp pentru a pune lucrurile la punct.

„Ca să fiu sincer, cred că ne-ar mai fi trebuit o săptămână în plus de antrenamente, să zic”

Cum startul ultimei jumătăți a sezonului a fost amânat, oficialii celor de la FC Olt au perfectat și alte partide de verificare, în care vor întâlni formații de eșalon secund. Elevii lui Oprescu îi vor avea miercuri ca adversari pe cei de la Chindia Târgoviște, într-un meci care se va desfășura la Bradu. Sâmbăta viitoare, alb-vișiniii vor disputa la Pitești ultimul amical înaintea returului de campionat, în compania echipei FC Argeș.

Sursa: Olt TV

02 Mar. 2012, 16:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă