Concluziile primei săptămâni de pregătire la CSMS Iași

22 Jan. 2012, 13:37 Pregătiri, amicale
Concluziile primei săptămâni de pregătire** la CSMS Iași

Prima săptămână oficială de pregătire a divizionarei secunde din Copou s-a încheiat, de asemenea și cea dintâi etapă a antrenamentelor din această iarnă, cea a reacomodării cu efortul. Perioadă la finele căreia tehnicianul Ionuț Popa a tras deja unele concluzii în vederea părții secunde a campionatului, în care ieșenii vor lupta pentru promovare cu liderul Viitorul Constanța și cu Delta Tulcea.

Ținând cont că doi dintre jucătorii care au absentat în cea mai mare parte a turului, având probleme medicale – stoperul Avrămia și mijlocașul Gado, sunt complet refăcuți și se antrenează deja la intensitate maximă, este limpede că primele câștiguri pentru primăvară au venit chiar din propria curte.

Mai apoi, închizătorul Milea, conducătorul de joc sârb Petrovic și conaționalul său Brajkovic, care evoluează atacant, sunt încă doi jucători care pot pune serios umărul la atingerea obiectivului. Dacă mai avem în vedere că fundașul Crețu, mijlocașul Codrea și atacantul Pavel Sorin au lăsat și ei o impresie favorabilă, este limpede că CSMS și-a acoperit cele mai multe dintre posturile deficitare în toamnă.

Portarul George Savu (Victoria Brănești) poate fi soluția pentru buturile ieșene, deși nu au fost abandonate definitiv nici „pistele” Huțan, care a jucat la Iași și în turul ediției trecute, dar care acum ar avea varianta să meargă și la Bihor, Marc, ce a mai evoluat în Copou, la fosta Politehnica, și care acum este rezervă la FC Brașov, și chiar Coca (CS Mioveni).

„Dacă mai vine unul-doi jucători până luni dimineață, când intrăm în cantonament, este foarte bine, și mai așteptăm tot atâția în timpul stagiului din Complexul Emil Alexandrescu. Așa că mai mult de trei-patru față de ce avem acum, nu mai aducem, deoarece timpul trece și trebuie să aibă timp suficient să se pregătească cu întreg lotul”, a spus antrenorul principal al formației ieșene, mulțumit că media de vârstă a CSMS este mai mică de 23,5 ani. Popa ține mult ca până la sfârșitul cantonamentului din Copou să aibă lotul definitivat pentru retur, pentru ca meciurile amicale să le poată aborda cu absolut toți jucătorii de care va dispune în a doua jumătate a sezonului.

„La sfârșitul cantonamentului din Copou vreau să am lotul pentru retur stabilit în proporție de sută la sută. Față de jucătorii de care deja dispun, nu mai doresc, deci, decât cel mult încă trei-patru, dintre care unul-doi să fie atacanți”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

sursa: Evenimentul

22 Jan. 2012, 13:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă