Comprest are antrenor din Algeria

21 Jan. 2012, 08:26 Pregătiri, amicale

Ocupanta locului 14 din a doua serie a Ligii a III-a a început pregătirile de sâmbăta trecută cu un nou tehnician pe bancă. Dacă în ultimele runde ale turului de frâiele echipei s-a ocupat Fane Nofitovici, care i-a ținut locul lui Ionuț Șoană, din retur echipa lui Marian Lumînare îl are ca principal pe Augustin Călin (31 de ani). Acesta a revenit în țară la finalul anului trecut după o experiență de câteva luni în Liga a III algeriană.

Noul tehnician este ajutat de George Maria ca antrenor cu portarii, acesta fiind un fost apărător al buturilor din ligile inferioare românești la începutul anilor 2000.

Puțini supraviețuitori

Cei doi vor avea dificila, dar nu imposibila sarcină de a salva echipa de la retrogradare, în condițiile în care grupul de jucători de la EuroAfricana a părăsit gruparea bucureșteană.Cea mai grea pierdere este cea a lui Fenny, veteranul dintre buturile Comprestului și totodată căpitanul din tur al echipei ajungând în probe la Ștefănești. Plecarea acestuia se încearcă a fi compensată cu un tânăr portar revenit în țară din Italia pe numele lui Andrei Condea, în timp ce rezerva din tur Robert Porumbel va lupta și el pentru postul de titular.

La nivel de lot au mai rămas la club o mână de jucători. Mai sus numitul portar Porumbel, dar și jucătorii de câmp Chițulescu, Paraschiv, Cr. Iacob, Rupedeal, Dicu, Ivan și Verdeață. Totodată Mirescu și Simirianu nu au apărut la antrenamente, deși încă mai fac parte din lot.

Invazie de străini pe Rocar

În momentul de față, sunt în probe un număr foarte mare de jucători, printre aceștia numărându-se și mai mulți străini. Mendy, Amin și Abdal sunt cei trei tunisieni care încearcă să îl impresioneze pe Călin pentru a rămâne la echipă din retur. Nelipsitul brazilian Alex Leandro se antrenează și el cu Comprest, alături de conaționalul său Roger.

Primul examen pentru toți aceștia va fi azi de la ora 13 pe sinteticul de pe Dinamo, acolo unde Comprest se va duela cu Termo, liderul seriei I a Ligii a IV-a București.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

21 Jan. 2012, 08:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă