Colban, optimist că poate scăpa Dorohoiul de la retrogradare: „Am făcut transferuri foarte bune și sunt mulțumit de jucătorii pe care i-am adus”

Marius ANGHEL 17 Feb. 2015, 12:32 Pregătiri, amicale
Colban, optimist că poate scăpa Dorohoiul de la retrogradare:**

FCM Dorohoi, ultima clasată din Seria I a Ligii 2, s-a întărit în această iarnă cu patru jucători: Alexandru Marin (ex. ACS Berceni), Augustin Ivașcă (ex. Unirea Slobozia), Bogdan Straton (ex. Farul Constanța) și portarul Alexandru Hărăguță (ex. Cetatea Târgu Neamț). Primii doi au confirmat deja așteptările prin evoluțiile din cele cinci amicale de până acum ale botoșănenilor, fiecare reușind să înscris de câte două ori.

Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM-ului, s-a declarat mulțumit atât de campania de achiziții din această iarnă, cât și de felul în care a decurs pregătirea echipei pe plan local și la Câmpulung Moldovenesc. Totuși în meciurile de pregătire, dorohoienii nu au avut adversari foarte puternici, patru din cei cinci adversari fiind din Liga 3.

„Am făcut transferuri foarte bune și sunt mulțumit de jucătorii pe care i-am adus. Hărăguță este un portar în care îmi pun mare încredere și care, în scurt timp, va face saltul la Liga 1. Ivașcă este un jucător cu experiență care deja și-a pus amprenta asupra jocului nostru, iar Marin Alexandru este un atacant bun care ne va ajuta enorm. Vrem să continuăm meciurile bune pe care le-am făcut pe finalul turului și să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat, pentru monitorulbt.ro, Colban.

Reprezentanta județului Botoșani în Liga 2 se va pregăti până la reluarea campionatului, pe 28 februarie, la baza propriului stadion, în acest timp urmând a mai disputa și un amical. Sâmbătă, la Dorohoi, va veni Rapid CFR pentru meciul revanșă, după ce la Suceava rezultatul a fost egal, 1-1.


Rezultatele obținute de FCM Dorohoi în amicale:

3-0 cu Știința Miroslava (Al. Marin, Cososchi, Mateiuc)
1-1 cu CSM Pașcani (Ed. Sandu)
1-2 cu Bucovina Pojorâta (Ivașcă)
1-1 cu Rapid CFR Suceava (Al. Marin)
2-0 cu Bucovina Rădăuți (Ivașcă, Cososchi)


FCM Dorohoi ar putea scăpa mult mai ușor de problemele retrogradării având în vedere situația delicată de care o întâmpină în această iarnă mai multe echipe în Seria I. Săgeata Năvodari a ajuns la 20 de puncte penalizare din cauza unor litigii, nici până acum nu s-a reunit și cel mai sigur se va retrage din campionat, în timp ce același lucru l-ar putea face și Unirea Slobozia. Ialomițenii și-au chemat, luni, jucătorii la stadion și i-au anunțat că sunt liberi de contract și își pot căuta alte echipe.

Marius ANGHEL 17 Feb. 2015, 12:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă