Codoban, ultima noutate de la antrenamentele „stegarilor”. Cum decurg negocierile dintre Maurer și Neculaie

Marius ANGHEL 29 Jul. 2015, 14:41 Pregătiri, amicale
Codoban, ultima noutate de la antrenamentele

Mijlocașul Claudiu Codoban a început de marți antrenamentele cu FC Brașov. Fostul jucător al celor de la FC Botoșani a ajuns la un acord cu oficialii „stegari” și cel mai probabil, miercuri, cele două părți vor semna contractul.

„Codoban este un jucător cu multă experiență, pe care noi ni-l dorim foarte mult. Totul depinde acum de cei din conducere”, a precizat Mihai Stere, antrenorul secund al celor de la FC Brașov.

Monitorul Expres scrie că, marți dimineață, jucătorii brașoveni au avut motive de bucurie, pentru că au văzut mingea la ședința de pregătire care a avut loc la Stadionul Tineretului. În schimb, al doilea antrenament al zilei a avut loc în Poiana Brașov, iar jucătorii au fost efectiv storși de puteri cu mai multe serii de alergare.

La antrenamentele conduse de Cosmin Bodea ar putea ajunge și fundașul central Cornel Ene (22 ani), jucător aflat sub contract cu CFR Cluj, care în ultima perioadă a fost împrumutat la mai multe echipe din Liga 2.

Tatonări între Maurer și Neculaie

În altă ordine de idei, negocierile dintre Simon Maurer și Ioan Neculaie pentru preluarea FC Brașov stagnează. Săptămâna trecută, reprezentanții lui Maurer s-au întâlnit cu patronul clubului din Liga 2, iar acesta le-a prezentat situația clubului. „Noi acum analizăm, suntem doar în faza de discuții. L-am trimis pe Claudiu Tămârjan să demareze discuțiile cu Ioan Neculaie, s-au întâlnit, dar momentan nu am noutăți. Este o situație complexă, preluarea unui club de fotbal, astfel că nu se poate face totul de pe o zi pe alta”, a precizat Maurer.

„Este adevărat că m-am întâlnit cu Ioan Neculaie, mi-a spus în mare ce datorii sunt și mi-a prezentat baza sportivă ICIM. Deocamdată sunt tatonări de ambele părți, iar discuțiile au rămas în stadiul în care Neculaie trebuie să se decidă asupra unui preț, iar Maurer să vină cu o contraofertă. Varianta ca Maurer să vină alături de Ioan Neculaie la conducerea clubului este exclusă. Dacă Maurer va prelua clubul el va fi acționarul majoritar”, a spus, pentru Monitorul Expres, Claudiu Tămârjan, reprezentantul lui Simon Maurer la întâlnirea cu Ioan Neculaie.

Marius ANGHEL 29 Jul. 2015, 14:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă