Clinceniul așteaptă reluarea Ligii 2. Poenaru: „Suntem pregătiți. Obiectivul este să câștigăm fiecare meci”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 17:06 Pregătiri, amicale
Clinceniul așteaptă reluarea Ligii 2.** Poenaru:

Academica Clinceni a fost una dintre surprizele primei părți a sezonului Ligii 2 și ar putea face o figură frumoasă și în retur, ținând cont că și-a menținut aproape toți jucătorii în lot, ba chiar a adus câteva achiziții pe posturile unde Ilie Poenaru simțea că are nevoie. Gruparea ilfoveană va reîncepe meciurile oficiale din postura de a doua clasată în campionat, o poziție care, dacă o va ocupa și la final, i-ar aduce o promovare în Liga 1, un obiectiv pe care Petrolul și „U” Cluj nu se gândesc să-l rateze.

Sâmbătă, Clinceni a trecut cu 2-0 într-un amical disputat cu CS Balotești, adversară din campionat care luptă pentru evitarea retrogradării, prin golurile marcate în prima repriză de Vasile Olariu și Florin Achim, iar la final antrenorul Ilie Poenaru a tras câteva scurte concluzii.

„Am crescut de la meci la meci. Sunt mulțumit, în mare parte, de tot ce s-a întâmplat pe teren. Mă bucur că nu am primit gol, că nu am avut nicio accidentare și că am și reușit să câștigăm. A fost un meci bun. Principiile pe care le-am antrenat le-au pus în practică. Au avut atitudine și implicare. Iar asta nu poate decât să mă bucure. Mai avem o săptămână în care să mai lucrăm și să punem la punct anumite lucruri, dar eu spun că, în mare, suntem pregătiți pentru începerea campionatului”, a spus Poenaru, citat de site-ul oficial al echipei Academica Clinceni.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Academica Clinceni va avea un adversar facil în primul joc oficial din 2019. Ilfovenii o întâlnesc, pe teren propriu, pe SSC Farul Constanța, echipă aflată pe locul 17, retrogradabil.

„Noi ne gândim la fiecare meci în parte, iar obiectivul este să câștigăm fiecare meci. Primul joc este cel mai important, apoi următorul și tot așa”, a mai spus Ilie Poenaru.

Academica a acumulat 45 de puncte în primele 21 de etape, cu unul mai puțin decât liderul Sportul Snagov, și tot atâtea câte are și Petrolul, care e pe poziția a treia din cauza golaverajul inferior.

Foto: Academica Clinceni

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 17:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă