Claudiu Niculescu a stabilit programul echipei: șase amicale pentru argeșeni

Mihai Andries 17 Jul. 2014, 14:53 Pregătiri, amicale
Claudiu Niculescu a stabilit programul echipei:** șase amicale pentru argeșeni

Fotbaliștii de la CS Mioveni își con­­tinuă antrenamentele pe plan local până la plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, un­de vor sta zece zile. Plecarea ga­lben-verzilor este programată pe 28 iulie. Conducerea clubului a stabilit meciurile de verificare pe care galben-verzii le vor juca la munte.

În acest stagiu de pregătire, CS Mioveni va disputa patru meciuri de verificare. Două dintre acestea vor fi cu echipe de liga secundă, unul cu o echipă de liga a treia, iar altul cu o formație de divizia județeană. Primul joc este programat pe 31 iulie, când Mioveniul va juca cu Râșnov, echipă de liga a patra.

Pe 3 august, galben-verzii vor întîlni Unirea Tărlungeni, formație care în sezonul trecut a evoluat în prima serie a ligii secunde. Pe 5 august, argeșenii vor da piept cu Unirea Slobozia, echipă din seria I a ligii secunde. Ultimul joc al argeșenilor este programat pe 7 august, când vor întâlni echipa de liga a treia FC Zagon sau pe ACS Berceni, formație din cel de-al doilea eșalon.

Înainte de plecarea în cantonament, CS Mioveni va mai susține încă două meciuri de pregătire. Primul va avea loc sâmbătă, la ora 10 sau 11 la Grupul Școlar Colibași sau la Ștefănești, adversar fiind Urban Titu, echipă pregătită de piteșteanul Adrian Neaga, urmând ca cel de-al doilea amical să aibă loc sîmbăta viitoare, cu FCM Târgoviște, la Grupul Școlar Colibași, sau la stadionul de la Ștefănești, de la ora 10 sau 11.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 17 Jul. 2014, 14:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă