Ciucă explică motivele neprezentării: „Nu ne-am simțit în stare. În două-trei etape vom fi apți 100%”

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 13:20 Pregătiri, amicale
Ciucă explică motivele neprezentării:**

Căpitanul formației FC Universitatea Craiova, Mădălin Ciucă, face apel la calm către suporteri, fiind convins că situația echipei se va schimba în bine foarte curând. Liderul din teren al grupării alb-albastre le-a cerut scuze suporterilor care au făcut deplasarea la Slatina, punctând că decizia de neprezentare le-a aparținut și jucătorilor, nu numai conducerii.

„Ne pare rău că nu am făcut deplasarea la Slatina pentru joc, dar nu voiam să ne facem de râs. Decizia nu a luat-o conducerea singură și noi am fost întrebați și nu ne-am simțit în stare să facem față și decât să luăm bătaie la scor… Acolo se ajungea ținând cont de «pregătirea» pe care am făcut-o noi în această iarnă. Efectiv nu am avut unde să ne antrenăm, iar acum, la Leamna, este bine și sperăm să nu se întâmple ceva și aici. Le cerem scuze suporterilor noștri care s-au dus la Slatina pentru noi, ca să ne susțină, am înțeles că a fost un grup însemnat, și sper să ne luăm revanșa față de ei. Problemele financiare nu ni s-au rezolvat, dar am purtat discuții cu domnul Mititelu și am stabilit anumite lucruri. Noi credem că se vor rezolva toate în curând”, a declarat Ciucă.

Susținere față de Bon

Reluarea pregătirilor de săptămâna trecută s-a făcut sub comanda lui Dragoș Bon, tot acesta conducând și singurul antrenament al zilei de ieri, existând varianta să-și continue mult și bine „interimatul”, mai ales că finanțatorul Adrian Mititelu nu mai reușește să convingă niciun tehnician să preia echipa.

Mădălin Ciucă a afirmat că Bon are sprijinul său și al colegilor în care va rămâne la timonă, punctând că este capabil să o conducă pe FCU spre rezultatele dorite. „Nu știu dacă va rămâne Dragoș Bon antrenor sau nu, dar, dacă se va continua așa, noi, jucătorii, suntem alături de el și vom face tot posibilul să confirmăm pe teren. Să știți că Dragoș e bine pregătit, a lucrat cu mulți antrenori buni și a «furat» de la fiecare câte ceva. În privința vestiarului, a știut întotdeauna să-l țină, nu au fost probleme din partea jucătorilor, l-au respectat. Poate că ar fi bine să rămână în continuare. Noi oricum îl susținem”, a punctat Mădălin Ciucă.

„Bihorul este de bătut”

Fundașul Mădălin Ciucă a afirmat că pentru el și colegii săi urmează un meci extrem de important, cu FC Bihor Oradea, dar că este optimist în privința confruntării de sâmbătă, care în proporții foarte mari se va desfășura la Severin.

„Ne așteaptă o săptămână grea din punct de vedere al pregătirii, pentru că vom juca împotriva celor de la FC Bihor. Ușor-ușor, trebuie să ajungem la forma dorită. Eu zic că în două-trei etape ne revenim și vom fi apți sută la sută. FC Bihor este o echipă de bătut și să fiți convinși că vom face tot posibilul să câștigăm acest meci și să ne continuăm drumul spre play-off. Eu sunt convins că ne vom ridica la nivelul așteptărilor și că vom face un joc bun. Cu ajutorul suporterilor putem câștiga acest meci”, a punctat Mădălin Ciucă.

În acest moment, sub comanda antrenorului Dragoș Bon se află următorii jucători:

Dumitru Hotoboc, Andrei Preda și Adrian Barabaș – portari;
Lucian Condrea, Daniel Bălașa, Gabriel Cruceru, Eugen Rioșanu, Mădălin Ciucă, Sebastian Remeș, Sorin Bușu – fundași;
Marius Roman, Robert Săceanu, Ionuț Mîrzeanu, Nelu Nicolae, Sergiu Popescu, Robert Căle, Petre Goge – mijlocași;
Adrian Mititelu jr., Julian Ripoli, Ovidiu Stoianof și Claudiu Bălan – atacanți.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 13:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă