Cioară: „E șansa mea, vreau să profit de ea”

09 Feb. 2012, 17:35 Pregătiri, amicale
Cioară:** „E șansa mea, vreau să profit de ea

Remo Amadio nu a reușit să își revină la timp după accidentarea suferită înaintea cantonamentului de la Moneasa și a pierdut până și avionul pentru Antalya. Chiar dacă s-a întâmplat acest lucru, Dan Țapoș nu a apelat la un al treilea goalkeeper și merge tot pe mâna celor care au încheiat pe „baricade” cantonamentul de la munte. Așa s-a făcut că Andrei Cioară a câștigat lupta cu Roberto Bodea, fotbalist care, pe de altă parte, s-a întors mai repede cu o săptămână de la Moneasa din cauza unor probleme medicale.

Spre deosebire de Bodea, Cioară nu a ajuns să debuteze în Liga a 2-a, dar are toate șansele să o facă la primăvară. Este posibil ca împotriva unor adversari mai sabi cotați, stafful tehnic să apeleze la portarul de 17 ani, ca cel de-al doilea tânăr jucător din primul primul „unsprezece”. „E foarte important pentru mine că nea’ Dan mi-a acordat o șansă, sper să profit de ea, să mă pregătesc cât mai bine. Nu mă consider încă al doilea portar al UTA-ei, mai am mult de muncit. S-a întâmplat ca Remo să fie accindentat acum, nici Bodea nu s-a simțit prea bine în ultimul timp, mi s-a ivit șansa să fiu lângă Smara, să trag tare măcar pentru u loc pe bancă la meciurile din campionat”, a afirmat Cioară.

Talentatul portar nu este singurul junior de la echipa secundă care va efectua cantonamentul din Antalya, alături de el mai regăsindu-se Suslak și Miron. „Noi, jucătorii tineri, ne simțim aproape de prima echipă, ne pregătim aproape în fiecare zi cu echipa mare, lucru ce ne oferă încredere în forțele noastre. Sper ca în curând cât mai mulți dintre noi, dar și cei care au rămas acasă, mă refer la Bodea, Gornic sau Raț, să prindem lotul și la partidele oficiale”, a mai punctat utistul.

În final, Cioară a vorbit și despre „duelul” cu Roberto Bordea, doi dintre goalkeperii de viitor ai Aradului: „Momentan, se poate spune că am câștigat lupta cu el, pentru că eu plec în Antalya, iar el rămâne să se pregătească cu echipa a doua pe frig și zăpadă….Oricum, suntem prieteni, vorbim mult, iar lupta continuă”.

Sursa: Sport Arad

09 Feb. 2012, 17:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă