„Mă doare că nu joc, dar echipa e importantă”

24 May. 2012, 15:45 Seria 2

Unul dintre fotbaliștii care și-au prelungit încă din iarnă contractul cu „Bătrâna Doamnă” a stat mai mult pe bancă în acest retur. Sspre deosebire de concurentul său pe post, care a ratat din pricina unei accidentări cantonamentele de la Moneasa și Antalya, portarul Mădălin Smaranda nu a pierdut o zi din pregătirea de iarnă, însă asta nu i-a garantat titularizarea.

„Cred că Remo a făcut în gerenal meciuri bune. A gafat cu Chindia, când a comis nepermis un penalty, dar s-a revanșat rapid apărându-l. În acest moment, merită să joace înainatea lui Smaranda, are de partea sa și gabaritul, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba de la meci la meci. Smaranda este un băiat muncitor, înțelegător, serios, care-și așteaptă rândul trăgând din greu la antrenamente”, a precizat Dan Țapoș, antrenorul cu goal-keeperii în Calea Aurel Vlaicu.

Smaranda recunoșate că are cea mai bună stare sufletească privind de pe margine partidele echipei sale, dar, până la urmă, primează rezultatele formației sale. „Evident, mă doare că nu joc, dar echipa e importantă. Din păcate, nu putem zâmbi fiindcă am ratat obiectivul, deși nu cred că am fi rezolvat ceva dacă ne-am fi clasat pe poziția a treia în clasament. După părerea mea, promovarea s-a pierdut în tur, în meciurile cu Juventus, Vâlcea și Luceafărul și în fine dubla cu Baia Mare. Nu ne rămâne decât să terminăm campionatul cu două victorii, deși nu ne mai încălzește cu nimic dacă terminăm pe locul 4”, a precizat portarul de 27 de ani al „textiliștilor”, care a luat pe bancă după eșecul cu 3-0 de la Slatina.

„Consider că nu am greșit mai mult decât alții la acel meci, dar asta e situația. Am progresat mult de când sunt la UTA, cred că evoluțiile mele certifică acest lucru. După părerea mea, cu mine și cu Remo, UTA e acoperită în poartă și pentru sezonul următor, dar rămâne de văzut ce planuri există din vară”, a adăugat fostul jucător al Fortunei Covaci.

Sursa: Sport Arad

24 May. 2012, 15:45 Seria 2
Pe aceeași temă