Chița, secund la Mioveni!

10 Jul. 2012, 11:06 Pregătiri, amicale
Chița,** secund la Mioveni!

Adrian Neaga nu va fi sin­gurul secund cu care Mihăiță Ianov­schi va lucra la CS Mi­o­­veni, de sâmbătă, și fostul alb-violet Alin Chi­ța ocupând a­celași post.

Chița a fost cooptat și el în staff-ul tehnic, iar sâmbătă, la tri­a­lul organizat la stadion, a urmă­rit alături de colegii săi prestația fotbaliștilor care au venit să dea probe. „E un început pentru mine și totodată o provo­care, ținând cont că plecăm cu un handicap de 13 puncte. O să fie greu, dar în­cercăm să scoatem tot ce e mai bun și jucători. Și cu Mihăiță și cu Rică, suntem un colectiv tânăr, plin de entuziasm, forță de mun­că și dorință”, ne-a spus ieri A­lin Chița.

Altfel, jucătorii galben-verzi au efectuat ieri dimineață un nou an­trenament la Mioveni, la el fi­ind prezenți cei șase fotbaliști ca­re au jucat și în Liga I și mai sunt sub contract cu gruparea arge­șea­nă, plus cei cinci opriți de la trialul de sâmbătă, lor alăturându-li-se Cotigă și Panait, seniorii de la FC Dani Coman, și alți trei ju­că­tori nou-veniți pentru a fi tes­tați.

Astăzi, CS Mioveni are pro­gra­mată vizita medicală la Cra­io­va, iar de mâine se va pleca în cantonament la Sinaia.

Articol scris de Silviu Mihai

10 Jul. 2012, 11:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă