Chindia se reunește pe 10 ianuarie. Unde va avea loc cantonamentul și cu ce planuri a intrat în 2018 echipa târgovișteană

Chindia se reunește pe 10 ianuarie.** Unde va avea loc cantonamentul și cu ce planuri a intrat în 2018 echipa târgovișteană

Divizionara secundă de lângă Turnul Chindiei, care a încheiat prima parte a sezonului pe locul 3, unul care duce la barajul de promovare, se va reuni miercurea viitoare, pe 10 ianuarie, la baza proprie de la stadionul „Eugen Popescu”. Conducătorii grupării spun că sunt hotărâți să întărească echipa care are perspective reale să revină în Liga 1 după două decenii.

În ciuda infrastructurii precare, rămasă la nivelul anilor 1970, Târgoviștea se prezintă onorabil la capitolul sportiv și deține șanse mari, cel puțin teoretic, să ajungă la baraj, dacă nu pe unul dintre locurile direct promovabile. „Vom renunța la doi-trei jucători, care nu au avut randamentul dorit în prima parte a campionatului, și vom aduce alții, care sperăm să ne ajute în retur. Avem stabilitate financiară, avem asociații aproape, mizăm și pe același număr de suporteri care ne-au fost alături în ultimii ani și ne dorim să ne bucurăm cu toții, la final, pentru promovarea pe care fotbalul târgoviștean o așteaptă din 1998”, a spus, pentru Liga2.ro, președintele clubului târgoviștean, Marcel Ghergu.

Pentru cel puțin două săptămâni, Chindia se va pregăti la Târgoviște, urmând ca stagiul centralizat de iarnă să aibă loc la Mogoșoaia, la baza FRF, de la finalul acestei luni.

Altfel, pe site-ul oficial al echipei, șefii Chindiei au ținut să le adreseze felicitări, înaintea trecerii în noul an, celor care au asigurat, în 2017, un buget de aproximativ 650.000 de euro, echipa din Târgoviște numărându-se printre puținele din România care nu înregistrează datorii către antrenori, jucători sau furnizori.

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă