Chindia are 25 de jucători în cantonamentul de la Mogoșoaia. În weekend joacă primul meci amical cu Viorel Moldovan antrenor

Chindia are 25 de jucători în cantonamentul de la Mogoșoaia.** În weekend joacă primul meci amical cu Viorel Moldovan antrenor

Prezentă de marți în cantonament la Mogoșoaia, la baza Federației Române de Fotbal, acolo unde va sta în următoarele zece zile, Chindia dispută în acest stagiu de pregătire și două meciuri amicale, ambele contra unor adversare pe care le va întâlni și în campionat. Sâmbătă, la Buftea, formația preluată de Viorel Moldovan o va întâlni pe CS Afumați, iar vinerea viitoare, pe același teren, va juca și împotriva Baloteștiului.

Din lotul de 25 de jucători fac parte și Daniel Florea (care a fost convins să-și prelungească înțelegerea), Sergiu Jurj (împrumutat de la Craiova), Iustin Popescu (revenit acum ca liber de contract după ce s-a despărțit definitiv de Dinamo), cât și Bogdan Vasile (ultima dată la Dunărea Călărași). Achizițiile nu se opresc aici, fiindcă stafful tehnic caută încă doi-trei trei jucători care să întărească echipa pentru a putea spera la promovare.

„Ne pregătim în condiții foarte bune la Mogoșoaia. Băieții vor susține și două meciuri amicale în acest interval, sâmbătă cu Afumați și vinerea viitoare cu Balotești, cel mai probabil la Buftea. Florea, Jurj și Iustin Popescu rămân la noi, ultimul a semnat un contract cu clubul, nu mai este împrumutat. S-a întors după ceva timp și Bogdan Vasile, care a promovat cu Dunărea în Liga 1. Mai avem discuții cu încă două-trei jucători, pentru a întări lotul. Ne așteaptă un sezon tare în eșalonul secund, cu multe echipe de tradiție”, a spus președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Lotul deplasat de Chindia la Mogoșoaia: Aioani, I. Popescu, Meilă – Martac, Vătavu, Acasandrei, C. Dinu, Ad. Ioniță, Dumitrașcu, Stancu, Pencea, Rogoveanu, L. Mihai, Bg. Vasile, Țilică, Nisipeanu, Atanase, Crinel Stoica, D. Șerban, Alin Manea, Cr. Neguț, D. Florea, Cherchez, Jurj, Mihalache.

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă