CF Brăila și-a anulat amicalul cu Dunărea Gropeni! Pânzaru anunță un cantonament la Chișinău

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale
CF Brăila și-a anulat amicalul cu Dunărea Gropeni!** Pânzaru anunță un cantonament la Chișinău

Deși inițial programase astăzi, 2 februarie, un meci de verificare cu divizionara a patra Dunărea Gropeni, antrenorul de la CF Brăila, Alin Pânzaru, a luat în cele din urmă decizia ca acest joc să nu mai aibă loc. Tehnicianul brăilean a motivat în felul următor decizia pe care a luat-o: „Terenul stadionului „Chimia” din Lacu Sărat se află într-o stare jalnică. Așa că am preferat sa nu mai jucăm acest meci cu Dunărea Gropeni din dorința de a evita orice situație neplăcută, adică orice eventuale accidentări ale băieților mei. Este mai bine așa, pentru că mai este destul timp până se va relua campionatul, și vom avea timp pentru destule meciuri de pregătire!”

   Aceeași sursă ne-a mai precizat faptul că la jumătatea lunii februarie tot lotul de jucători al CF Brăila va efectua un stagiu de pregătire centralizat în Republica Moldova. „Vom efectua un cantonament în Republica Moldova, mai exact spus la Chișinău, la baza sportivă Zimbrul din localitate. Nu vă pot spune cu exactitate când vom pleca acolo, cred că pe la jumătatea lunii februarie, iar stagiul de pregătire centralizat va dura 12 zile. Din câte stiu eu baza sportivă de acolo este una excelentă care ne asigură toate condițiile de pregătire, iar în plus putem efectua acolo și câteva meciuri de verificare. Până vom pleca la Chișinău vom încerca să mai aducem câțiva jucători, dar numai dacă aceștia vor fi unii peste ceea ce avem la această oră!” – a mai declarat Alin Pânzaru.

Între timp, CF Brăila va susține sâmbăta viitoare, pe 9 februarie, un meci de verificare la Buzău, cu divizionara a treia Gloria din localitate, partidă care va începe din câte se pare la ora 11 și se va juca pe terenul sintetic al stadionului „Cornel Negoescu”.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă