CF Brăila își mută cartierul general la Tărlungeni!

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 12:49 Pregătiri, amicale
CF Brăila** își mută cartierul general la Tărlungeni!

Încă nu s-a stabilit noul Consiliu de Administrație la CF Brăila, însă cei care vor prelua frâiele echipei fanion a orașului vor ca formația antrenată de Alin Pânzaru să beneficieze de toate condițiile de pregătire specifice acestei perioade. Astfel că de astăzi brăilenii încearcă să-și mute cartierul general al pregătirilor la hotelul Perla Ciucașului, de la Tărlungeni.

„Jucătorii vor pleca zece zile în cantonament montan, deja s-a plătit acontul la hotel. Singura problemă o reprezintă găsirea unui mijloc de transport pentru că vremea este capricioasă și nu prea se încumetă nimeni să părăsească Brăila. Dar noi sperăm să găsim o soluție privind transportul fotbaliștilor până la Tărlungeni”, a declarat Florin Cârligea, principalul finanțator al echipei.

La rândul său, Pânzaru speră ca echipa brăileană să înceapă de astăzi cantonamentul montan. „Lucrurile sunt clare, s-a plătit acontul la hotel acum sper să se rezolve și problema transportului. Cantonamentul montan este o perioadă foarte importantă în pregătirea echipei. La Tărlungeni vom face pregătirea de bază, ne vom încărca bateriile pentru sezonul de primăvară”, a fost prima reacție a antrenorului brăilean.

Pânzaru speră ca la acest cantonament să participe și noile achiziții. Brăilenii sunt în discuții cu un fundaș dreapta, un mijlocaș dreapta și un mijlocaș ofensiv, însă nimeni din anturajul clubului nu a vrut să divulge numele acestora.

„Aș dori ca lotul să fie stabilit în proporție de 90% încă din acest cantonament. Se pare că s-au purtat ceva discuții, sper ca acestea să se finalizeze cât mai repede”, a mai spus Pânzaru.

Cu toate că nimeni din conducerea clubului nu a vrut să deconspire numele fotbaliștilor, pe surse reporterii „Obiectiv” au aflat că este vorba de Florin Voicu de la Dunărea Galați, Petean, fost jucător al Oțelului și Stăncioiu, un mijlocaș care a mai evoluat la Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 12:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă