CF Brăila a intrat în cantonament centralizat fără nicio noutate în lot: „Deocamdată tatonăm terenul”

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 17:44 Pregătiri, amicale
CF Brăila a intrat în cantonament centralizat fără nicio noutate în lot:**

După o săptămână de reacomodare la efort și câteva meciuri școală jucate duminica trecută pe un teren sintetic acoperit, lotul echipei CF Brăila are programate în această perioadă câte două antrenamente pe zi. Luni, după cea de-a doua ședință de pregătire, elevii lui Pânzaru au mers la bazin pentru refacere. Tot în această săptămână antrenorul Alin Pânzaru vrea să definitiveze lotul pentru stagiunea de primăvară.

„După o săptămână de acumulări, duminică le-am dat mingea de fotbal, asta ca să mai diversificăm puțin programul de pregătire pentru că în restul timpului au acces doar la cea medicinală. De luni suntem în cantonament și avem programate câte două antrenamente pe zi. În privința transferurilor nu s-a clarificat nimic până la acest moment, deocamdată tatonăm terenul, suntem la stadiul de discuții. Eu sper ca până la sfârșitul acestei săptămâni să stabilim clar cine vine și cine pleacă”, a declarat Alin Pânzaru.

Cantonamentul de pregătire se încheie sâmbătă, după cel de-al doilea antrenament. Duminică și luni jucătorii vor avea liber apoi marți dimineață reîncep antrenamentele la Municipal.

Miercuri, 4 februarie, CF Brăila va disputa pe stadionul sintetic Siderurgistul din Galați primul meci amical, adversara elevilor lui Alin Pânzaru fiind Dunărea Călărași.

Sursa: Obiectiv vocea Brăilei

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 17:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă