Cetatea Suceava, învinsă de FCM Bacău cu 0-3

22 Jul. 2009, 19:29 Pregătiri, amicale
Cetatea Suceava, învinsă de FCM Bacău cu 0-3

 

Primul amical disputat de Cetatea în această vară contra unei formații din eșalonul secund a consemnat o înfrângere severă a echipei locale, scor 0-3 cu FCM Bacău. Meciul disputat pe Stadionul „Nada Florilor” din Fălticeni, a fost la discreția băcăuanilor antrenați de Ghiță Poenaru, care au deschis scorul după doar 5 minute. Dutciuc a luat pe cont propriu o acțiune pe partea dreaptă, a trecut ușor de Tomescu și a centrat în careul de 6 metri, de unde Gabi Petrea a îndeplinit o simplă formalitate, împingând balonul în poarta juniorului Gavriloaia.

 

În primul sfert de oră, băcăuanii au mai avut de două ori șansa să-și dubleze avantajul însă Cojocaru și Dobârceanu a ratat de puțin ținta. În minutul 17, Dutciuc s-a accidentat, în locul său intrând Dediu, iar în minutul 28 s-a consemnat primul șut spre poartă al Cetății. Homneac a șutat spre poarta oaspeților însă în traiectorie mingea a fost deviată de fundașul băcăuan Carnariu. Finalul primei reprize a adus o șansă bună de gol a Cetății, dar lovitura liberă executată de Homneac de la 30 de metri a trecut pe lângă poartă.

 

În actul secund au intervenit modificări în ambele garnituri, însă băcăuanii au fost mai eficace, ei marcând în minutul 50 prin Tismănaru, după o fază asemănătoare celei de la primul gol. Ionuț Radu a centrat de pe stânga și Tismănaru a împins mingea în poarta lui Zaharie. Scorul final a fost stabilit de Remus Cojocaru în minutul 83, atunci când decarul oaspeților a șutat de la marginea careului de 16 metri direct în vinclul porții apărate de Zaharie. Evoluție modestă a Cetății Suceava, în fața unui adversar din eșalonul secund. Singurul remarcat ar putea fi mijlocașul Mihai Hapiuc, venit în probe la Cetatea. În rest, faptul că „galben-albaștrii” au avut un singur șut pe spațiul porții spune totul.

 

Cetatea (repriza I): Gavriloaia – Ionesi, Feraru, Bernard, Tomescu – Homneac, Hapiuc, Sumanariu, M. Negru – Dicher, Andrieș.
Cetatea (repriza a II-a): Zaharie – Ailenii, Breniuc, Țugui, Feraru – Avrămia (Jalbă), Hapiuc (Stănescu), Zaremba, Apetri – Dicher (Andrieș), Homneac.

 


FCM Bacău
(repriza I): Manea – Varea, Spiridon, Carnariu, Dobârceanu – Dutciuc (Dediu), Taban, Cojocaru, Boboc (I. Radu) – Petrea, Câmpeanu.
FCM Bacău (repriza a II-a): Ignătescu – Varea, Adăscăliței, Spiridon, Boboc – Dediu, Taban (Cojocaru), Botezatu, G. Munteanu – I. Radu, Tismănaru.

Arbitri: V. Tacu – L. Grigoraș, R. Filipciuc

 

Articol scris de: Gabriel TODERASCU

22 Jul. 2009, 19:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă