Ceahlăul i-a administrat un sec 6-0 Rapidului!

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 22:28 Pregătiri, amicale
Ceahlăul i-a administrat un sec 6-0 Rapidului!

Rapid Suceava a primit o corectie zdravana in meciul de pregatire pe care l-a sustinut astazi dupa-amiaza, pe terenul prim-divizionarei Ceahlaul Piatra Neamt, fiind invinsa in final la un scor de tenis. Set alb: 0-6. Ceahlaul a marcat prin Pavel (’15), Constantinescu (”49 si ”74), Lukanovic (”50 si ’68) si Badescu (’64).

„Prima repriza a fost ceva mai echilibrata, in conditiile in care am primit un singur gol. Dupa pauza insa, nemtenii au reusit sa fructifice mai toate ocaziile pe care le-au avut. S-a vazut clar diferenta de valoare si de pregatire dintre cele doua echipe. Noi suntem inca intr-o perioada de cautari. Ne mai trebuie ceva timp pentru a omogeniza echipa”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Echipa suceveana a inceput meciul de sub Pietricica in urmatoarea formula: Zavoi – Dobos, Fl. Plamada, Lozneanu, Semeghin – Chisu, Ferariu, Sofronie, Boboc – M. Negru, Caragea. In repriza secunda au jucat: Preda – Balan, Fl. Plamada, Sava, Spatar, Velescu, Cojocaru, Cainari, Gorovei, Sumanariu si I. Plamada.

Pentru Ceahlăul au evoluat în prima repriză: Jovic – Moreno, Marc, Ichim, Gheorghiu – Stefanescu, Achim, Onciu, Margina – Golubovic, Pavel, iar în cea de-a doua: Lepmets – Rusu, Marc, Cazan, Barna – B\descu, Monroy, Tolimir, Stana – Constantinescu, Lukanovic.

Au testat cinci jucători

Rapid Suceava a testat nu mai putin de cinci jucatori cu ocazia amicalului de azi cu Ceahlaul Piatra Neamt, este vorba de portarul Marius Zavoi (Vointa Sibiu), fundasul Constantin Ferariu (Sporting), mijlocasii George Sofronie (Ceahlaul) si Remus Cojocaru (Sport Club Bacau), plus varful Adrian Caragea (Kosarom Pascani). Acestora li s-a adaugat Cornel Cainari, care s-a intors cel putin pentru moment in ograda „ceferistilor”.

„Cainari si Ferariu speram sa faca parte din lotul noastru pentru retur. Ramane sa reglementam situatia lor in urmatoarele zile. Probabil vor veni sub forma de imprumut la Rapid”, a precizat Ovidiu Murariu.

O alta noutate din lotul sucevean este Remus Cojocaru, un mijlocas de 27 de ani venit liber de contract de la SC Bacau. „Cojocaru este un jucator care iese in evidenta doar in anumite momente ale jocului. Ramane sa ne hotaram in privinta achizitionarii lui in perioada urmatoare”, a spus acelasi Murariu.

La finalul amicalul de astazi, tehnicianul sucevean a renuntat la unul dintre cei doi mijlocasi pe care si-i dorea de la Ceahlaul. „Sofronie nu a dat randamentul scontat in acest meci. Ma asteptam la mai mult. Cred ca vom renunta la el. Vom negocia doar imprumutul lui Chitosca. Jucatorul este de acord sa vina la Rapid. Acum, ramane sa definitivam discutiile cu oficialii nemteni”, a completat Ovidiu Murariu.

Tehnicianul „ceferistilor” si-a format o prima impresie si despre portarul Marius Zavoi, titular astazi in prima repriza, si atacantul Adrian Caragea, declarandu-se relativ multumit de evolutia celor doi. „Au evoluat relativ bine. Zavoi poate prinde lotul nostru pentru retur, in vreme ce Caragea trebuie sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Mai are de dat jos niste kilograme”, a conchis Ovidiu Murariu.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 22:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă