Cătălin Stănescu se întoarce acasă, la Pitești

10 Jan. 2012, 14:01 Pregătiri, amicale
Cătălin Stănescu** se întoarce acasă, la Pitești

Titular în turul campionatului al postului de fundaș central în echipa lui Constantin Schumacher, Cătălin Stănescu s-a despărțit astăzi pe cale amiabilă de Juventus. Motivul îl reprezintă dorința fotbalistului de a se implica într-un proiect ambițios care prinde contur în orașul său natal, Pitești.

Conducerea bucureștenilor l-a înțeles și i-a acordat dezlegarea pentru a se putea alătura echipei SCM Pitești, campioana de toamnă a campionatului județean Argeș. Piteștenii, susținuți de administrația locală, au ca obiectiv imediat promovarea în liga a treia, iar pe termen lung să formeze o echipă capabilă să atace chiar și promovarea în primul eșalon.

„Am ales să mă întorc acasă și să ajut cu tot ce pot, iar SCM-ul să promoveze în liga a treia. Cred că acest obiectiv este realizabil. Singura dezamăgire la despărțirea de Juventus este poziția din clasament, care nu reflectă deloc jocul prestat de echipă în turul campionatului. Am pierdut mult prea multe puncte pe mână noastră în partide pe care le-am controlat și în care ne-am creat destule ocazii pentru a ne impune detașat”, a declarat Stănescu după ce și-a luat rămas bun de la colegii săi.

articol scris de Florin Alboiu

10 Jan. 2012, 14:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă