Cantonamentul din Turcia al Gazului, sub semnul întrebării din cauza problemelor financiare. „Ar fi un fiasco”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2016, 15:09 Pregătiri, amicale
Cantonamentul din Turcia al Gazului, sub semnul întrebării din cauza problemelor financiare.**

Gaz Metan Mediaș a terminat prima parte a sezonului din Liga 2 pe un loc sub așteptătile conducătorilor fostei prim-divizionare. Gruparea pregătită de Leo Grozavu e clasată pe locul 7 în Seria a II-a, însă în ciuda acestei contraperformanțe rămâne în continuare favorită la promovare. Tehnicianul a adus, odată cu startul pregătirilor, zece jucători noi pe care să-i testeze și din care să aleagă pentru a alcătui un lot și mai puternic pentru partea a doua a campionatului.

Totuși, situația financiară a Gazului este delicată în această perioadă, după ce conturile clubului au fost blocate în urma unor litigii cu ANAF. Din această cauză, cantonamentul pe care Grozavu voia să-l facă în Turcia este pus sub semnul întrebării. Antrenorul speră însă ca problemele să se rezolve repede și echipă să meargă în Antalya, astfel ratarea acestui stagiu de pregătire ar însemna un fiasco.

„În momentul ăsta nu avem nicio certitudine. Am înțeles că sunt probleme în continuare. În cazul în care se rămâne în țară, vă dați seama, nu prea putem să ne confruntăm decât cu echipe de Liga a 3-a, ceea ce, din punctul meu de vedere, ar fi un fiasco. Să sperăm că se va reuși ceva. Sunt probleme financiare, am înțeles că în continuare sunt probleme cu conturile, sunt blocate și atunci vă dați seama că e destul de dificil să putem să facem acest stagiu. Dar am primit asigurări că se încearcă tot posibilul și se încearcă într-o zi, două, trei totul să se deblocheze. Am solicitat să facem un stagiu în Turcia pentru că acolo și terenurile permit și adversarii sunt din categorii care ne solicită altfel decât o să jucăm aici la Liga a 3-a”, a spus, citat de Nova TV, antrenorul lui Gaz Metan.

Cantonamentul pe care Leo Grozavu și-l dorește să-l efectueze în Turcia e programat pentru începutul lunii februarie. Această opțiune a fost luată în calcul pentru a avea la dispoziție terenuri bune și jocuri de verificare cu adversari puternici.

Marius ANGHEL 13 Jan. 2016, 15:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă