Cantonament la Belek cu trei amicale pentru ALRO

05 Jan. 2012, 17:30 Pregătiri, amicale
Cantonament la Belek** cu trei amicale pentru ALRO

Oficialii echipei Alro Slatina au stabilit locul de desfășurare al stagiului de pregătire centraliză din această pauză competițională. Stațiunea Belek din Antalya a fost aleasă și în 2012 pentru acumulările necesare abordării returului de campionat. 30 ianuarie – 10 februarie este perioada în care elevii lui Daniel Mogoșanu își vor desfășura antrenamentele în Turcia.

„Se pleacă în cantonament pe 30, se decolează cu un avion de linie la ora 6.55. Ne întoarcem din Antalya în data de 10 februarie, se pleacă la ora 13.30 și se ajunge la Otopeni la 18.30. Pe 30 ianuarie va avea loc primul antrenament acolo, iar în zilele de 1-6 februarie se vor face două antrenamente pe zi, pe terenurile de la Belek. Se va sta la Hotel Arcadia. Antrenamentele de dimineață se bazează pe forță și pregătire fizică, iar cele de după-amiază pe pregătire tactică, cu mingea”, a precizat președintele executiv al aluminiștilor, Jane Nițulescu.

În această perioadă, echipa slătineană va disputa trei partide de verificare, în compania unor formații aflate de asemenea în pregătiri în Antalya.
„În zilele de 7, 8 și 9 februarie vom avea jocuri amicale. Urmează ca în perioada viitoare să știm echipele cu care vom juca. Până în data de 15 ianuarie se vor stabili aceste lucruri”, a mai spus Nițulescu.

Sursa: Olt TV

05 Jan. 2012, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă