Cantonament în al 24-lea ceas pentru Afumați

25 Jan. 2012, 09:29 Pregătiri, amicale
Cantonament în al 24-lea** ceas pentru Afumați

În această dimineață Afumațiul pleacă în cantonament la Gura Diham, după ce a reușit în sfârșit să facă rost de banii necesari pentru a putea pleca din oraș. Vasile Neagu va deplasa la munte un lot cu destule schimbări, după ce o serie de jucători au părăsit echipa în această iarnă.

Retragerea lui Bombaru din cauza problemelor medicale de la genunchi a fost urmată de plecarea fraților Celnicu, Andrei semnând se pare cu Eolica Baia. Tudose, Mihai și Pintilie sunt în discuții cu echipe din seria a IV-a, în timp ce Cățoi poate ajunge la o echipă din București. În cele din urmă, Mihociu a plecat ieri sub formă de împrumut la Axintele, acolo unde va evolua în următoarele 18 luni.

În ceea ce privește achizițiile, Vlada este unul din numele importante ajunse la Afumați, alături de Velicu (foto, dreapta) de la Brănești. Robert Lupu va fi împrumutat de la Viitorul Constanța, în timp ce de la juniorii Stelei au fost aduși doi foști internaționali U17 Lică și M. Ștefan.

Lista transferurilor se va completa la întoarcerea din cantonament cu un portar U19 ca a treia opțiune, însă momentan nu s-a găsit o soluție în acest sens.

Sursa: IlfovSport

25 Jan. 2012, 09:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă