Cantonament de criză

30 Jan. 2009, 08:45 Pregătiri, amicale
Cantonament de criză

Starea financiară a clubului a convins doar 18 „leoparzi” să plece în cantonamentul de la Băile Felix. Astfel, lupta pentru salvarea de la retrogradare se anunță o misiune dificilă pentru formația feroviară.

Ieri seară ceferiștii, cei care au mai rămas, au ajuns în stațiunea ardeleană. Aici timp de zece zile vor efectua câte două antrenamente pe zi, punându-se accent preponderent pe pregătirea fizică. „Condițiile găsite aici sunt bune. Mă bucur că jucătorii răspund bine la efort, au înțeles că trebuie sa se pregătească profesionist pentru retur. Altfel nu avem șanse să ne salvăm”, a spus antrenorul alb-vișiniilor, Florin Bugar.

Deși sunt datorii către unii componenți, conducerea clubului are speranța că până la începutul returului de campionat se va putea baza pe 22-23 de jucători. Cel mai probabil, la club se vor întoarce jucătorii aflați încă sub contract, precum Feleagă, Dudaș sau Ciprian Străuț. Asta dacă transferurile acestora la alte formații pică.

Lotul deplasat la Băile Felix:

Portari: Cl. Mutu, Cioloca, Irimia (Petrolul)

Jucători de câmp: Goșa, Marchiș, Bertea, Pecarov, Molcuț, Codoban (Gloria Bistrița), R. Neagu (Internațional), Murineanu (Internațional), D. Rădoi (Internațional), R. Costescu (Sânandrei), Giuchici jr. (liber), Chatti (Monaco 2), Băișan, Milosavljevic, M. Jovanovic

Articol scris de Cornel Biholari
 

30 Jan. 2009, 08:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă