Cantonament cu 13 nume noi la CS Otopeni!

17 Jul. 2012, 16:31 Pregătiri, amicale
Cantonament cu 13 nume noi** la CS Otopeni!

Ieri de dimineață a debutat primul cantonament de pregătire al echipei CS Otopeni, antrenată din acest sezon de Viorel Ion. Cantonați în Poiana Brașov, acolo unde vor sta până pe 28 iulie, ilfovenii au un lot de 24 de jucători care cuprinde 3 portari și 21 de jucători de câmp. Cu posturile aproape acoperite, Otopeniul speră să facă o figură frumoasă în noul sezon, mai ales că întăririle sunt pe măsură.

Cinci amicale în primul cantonament

Programul de pregătire va cuprinde și meciuri amicale cu adversari din Liga a II-a și a III-a. Balul va fi deschis de Minerul Motru, cu care se va juca pe 21 iulie, la Bușteni. Două zile mai târziu, Dinamo II va fi adversarul ilfovenilor, într-un meci care se va juca la Săcele. Tărlungeniul va gădzui două amicale: cu Damila pe 24 și cu formația locală pe 28. În schimb, pe 26 va avea loc la Brașov, meciul cu nou-promovata Corona. Al doilea stagiu de pregătire al echipei lui Viorel Ion va începe din 31 iulie și va dura până pe 7 august, fiind luate în calcul trei amicale pentru această perioadă, fără a se cunoaște momentan adversarii și locațiile pentru aceste meciuri.

Atac numai din noutăți

În ceea ce privește lotul actual al Otopeniului, grosul noutăților este format de jucătorii aduși de la Brăila (6 la număr – Bucuroiu, C. Marin, Vlaicu, B. Dumitru, Otvoș, Pălimaru), urmați de cei de la Astra (Pânzaru, G. Marcu). Callatis (Bardu), Dinamo II (Bucă), Smart București (Slv. Radu) completează lista cluburilor de la care a adus Otopeniul jucători. În plus, doi jucători au venit de peste hotare: Marius Roman (Moldova) și Lucian Pârvu (Grecia). Demn de remarcat este faptul că echipa ilfoveană are acum un atac alcătuit numai din jucători nou-transferați!

Iată și lotul cu care s-a deplasat Otopeniul la Poiana Brașov

Oltean, Bucuroiu (Udinese via Brăila), Pânzaru (Astra Ploiești via Plopeni) – portari
Cl. Dumitrescu, M. Dumitru, Vătavu, Vlaicu, C. Marin, B. Dumitru (ultimii trei de la CF Brăila) – fundași
G. Ghiță, Cip. Iliescu, Bardu (Callatis), Mug. Dedu, S. Pană, Fl. Manea, Otvoș (CF Brăila), G. Marcu (Astra Giurgiu), Antoche, V. Alexandru, M. Roman (Milsami) – mijlocași
V. Bucă (Dinamo II), Pălimaru (CF Brăila), L. Pârvu (Doxa), Slv. Radu (Smart București) – atacanți

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

17 Jul. 2012, 16:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă