Calvarul se apropie de final pentru Popa: „Sper să fiu pus pe picioare din toate punctele de vedere”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 12:10 Pregătiri, amicale
Calvarul se apropie de final pentru Popa:**

Mijlocașul echipei FC Argeș, Alin Popa, a avut parte de un debut de an destul de complicat, suferind o accidentare la un meci amical disputat cu cei de la Atletic Bradu. După o entorsă de gradul 3, fotbalistul s-a pus pe picioare și așteaptă să revină la antrenamente și să fie în cea mai bună formă la primul meci oficial al acestui retur de campionat, cu cei de la Luceafărul Oradea.

– Cum te mai simți, Alin?
– Problemele mele medicale au trecut și pot să spun că mă simt mult mai bine acum. Din păcate, nu am început prea bine acest an și am avut parte de o accidentare serioasă încă de la începutul anului.

– Cât de greu a fost pentru tine în această perioadă?
– A fost dificil, dar bine că nu a fost vorba despre o accidentare care să vină în plin campionat sau să fie de mai lungă durată. Sper să îmi revin cât mai repede și să fiu pus pe picioare din toate punctele de vedere înaintea primului meci din acest retur de campionat.

– Cum ți s-a părut jocul echipei în meciurile amicale?
– Eu cred că am făcut meciuri bune și am reușit să păstrăm un ritm ridicat al jocului nostru. Sunt importante pentru noi și aceste meciuri amicale și cred că până în acest moment ne-am descurcat destul de bine, mai ales din punct de vedere al jocului.

– Ce aștepți din partea ta în acest retur de campionat?
– Îmi doresc să pot să joc cât mai bine și chiar să îmi ajut echipa la meciurile din campionat. Aceasta este cea mai mare dorință a mea și sper să ajung să marchez cât mai multe goluri pentru formația mea.

– Ce poate realiza echipa în acest retur?
– Cred că putem să terminăm acest campionat pe un loc cât mai bun. Seria noastră este una destul de echilibrată, dar dacă o să fim atenți la meciurile pe care le avem de disputat cred că putem ajunge cât mai sus în clasament, printre primele formații din această serie. Acum nu știu dacă o să ajungem la promovare, dar sper să fim pe un loc cât mai bun.

Augustin: „Aceste pauze lungi nu pică bine jucătorilor!”

Eduard Augustin a vorbit și el despre acest retur de campionat pentru cei de la FC Argeș. Principala problemă pe care a ținut să o sublinieze și antrenorul coordonator al centrului de copii și juniori de la FC Argeș a precizat că nu este deloc un lucru bun că echipa va avea multe pauze în acest retur de campionat. Oficialul argeșenilor a precizat că cea mai bună idee ar fi o reorganizare a sistemului competițional în eșalonul secund din România.

„O foarte mare problemă pentru echipă va fi programul din acest retur de campionat. Echipa va avea multe etape în care nu va juca și în primele șase etape ale acestui retur de campionat, vor fi numai trei jocuri pentru formația noastră. Vor fi foarte multe pauze și este foarte greu și unui antrenor să facă programul echipei ținând cont de faptul că în mai multe etape echipa nu va juca. Nu este o idee foarte sigură nici disputarea unor meciuri amicale. În aceste jocuri de verificare riști să ți se mai accidenteze anumiți jucători și atunci ai probleme și mai serioase. Cea mai bună idee ar fi ca acest campionat să fie reorganizat și poate să avem numai o singură serie și  atunci să se dispute la finalul fiecărei săptămâni câte o etapă”, a declarat Eduard Augustin, antrenor coordonator al centrului de copii și juniori de la FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 12:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă