Vedița Colonești schimbă liniile după ratarea promovării în Liga 2. A mai rămas cu opt jucători importanți, dar a adus un fotbalist din Liga 1, cu peste 100 de meciuri în divizia a doua

Răzvan STÎNGĂ 02 Aug. 2021, 19:06 Liga 3
Vedița Colonești schimbă liniile după ratarea promovării în Liga 2. A mai rămas cu opt jucători importanți, dar a adus un fotbalist din  Liga 1, cu peste 100 de meciuri în divizia a doua

Vedița Colonești nu a fost departe să promoveze în Liga 2, în urma meciurilor de baraj disputate în sezonul trecut de Liga 3. A jucat chiar finala, cu fosta Corona Brașov, devenită recent FC Brașov, dar a pierdut cu 1-3 la general. Acum, la Colonești se conturează un nou proiect.

Vedița Colonești a mai rămas cu doar opt jucători importanți 

Marea majoritate a jucătorilor a plecat, dar au sosit mai mulți tineri. Din lotul pentru campionatul trecut, Vedița Colonești a mai rămas cu doar opt fotbaliști cu experiență, potrivit Arena Olteană.

Marian Sanda, Ciprian Negoiţă, Andrei Bâră, Florin Aria, Ionuţ Mihai, Robert Stancu, Sebastian Mirică şi Gheorghe Mihai sunt cele mai importante nume care se mai regăsesc sub comanda antrenorului Mircea Stan.

Mai multe șanse vor primi tinerii Ciucă, Sanda, Bucur, Cristea şi Parciulea, care sezonul trecut au jucat destul de puțin. În plus, conform sursei amintite, au venit și câteva nume noi, printre care și unul cu multă experiență la nivelul Ligii a 2-a. Mijlocașul de bandă Alin Popa (30 de ani), fost la Campionii FC Argeș până la finalul sezonului trecut, sau CS Mioveni, a semnat cu Vedița Colonești.

Alin Popa are peste 100 de meciuri în Liga 2, dar și două prezențe în Liga 1, bifate chiar campionatul trecut, pentru Campionii FC Argeș.

Alin Popa a reușit o dublă în cel mai recent amical al Vediței Colonești 

Vedița Colonești a disputat până acum patru meciuri amicale, înaintea startului noului campionat de Liga 3, și a înregistrat patru victorii. A învins ACS Poiana Lacului cu 4-1, după care a trecut de AS Viitorul Bârla (scor 5-1), Juventus Bascov (scor 9-0) și Real Bradu (scor 4-2).

În această ultimă partidă, Alin Popa a marcat o dublă.

Foto: Vediţa Coloneşti

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-cedat-sub-forma-de-imprumut-sase-tineri-pentru-sezonul-2021-2022-cinci-au-fost-trimisi-in-liga-3-unul-ia-pulsul-ligii-1-19194152

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-somcuta-mare-paul-batin-19194151

https://liga2.prosport.ro/liga-3/portar-al-echipei-de-liga-3-somesul-dej-decedat-in-urma-unui-accident-rutier-s-a-izbit-cu-masina-de-un-copac-decizia-luata-de-club-in-memoria-fostului-ei-jucator-19194130

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Aug. 2021, 19:06 Liga 3
Pe aceeași temă