Buia a luat la Ocna Șugatag 26 de jucători

23 Jan. 2012, 16:23 Pregătiri, amicale
Buia a luat la Ocna Șugatag** 26 de jucători

După antrenamentul din această dimineață, echipa FC Maramureș Universitar Baia Mare a plecat spre Ocna Șugatag, pentru stagiul de pregătire. Cantonamentul este programat să aibă loc până în 4 februarie.

26 de jucători vor merge în stagiu de la Ocna. „Oltean și Siecoban și-au reziliat contractele de comun acord cu oficialii clubului, Poiană își continuă pregătirile cu U Cluj, iar Achim cu Astra 2 Giurgiu, Filip la Getafe 2. A revenit la echipă Roman și urmează săptămâna viitoare să ajungă în Baia Mare și Faye.

În probe sunt trei juniori care au evoluat la LPS Banatul: Alex Birău – mijlocaș central, Samuel Feraru – jucător de bandă dreaptă, Florin Anitoiu – jucător de bandă stângă. Tot în probe sunt și mijlocașul dreapta Angelo Lais care vine de la Sănătatea Cluj și Olimpiu Ciobai, fundaș central de la Cisnădie”, a informat Nicu Mărculescu, team manager.

Primul meci de pregătire a fost perfectat: se va disputa în 2 februarie, în compania echipei FC Zalău. Dacă terenul va fi unul practicabil, meciul se va disputa la Ocna Șugatag. În caz contrar, partida se va juca în Baia Mare și cantonamentul băimărenilor se va termina mai devreme. Al doilea amical se va disputa în compania echipei din Satu Mare, în 4 februarie, urmând un joc de pregătire cu Luceafărul Oradea, în 8 februarie. „Vor fi și alte meciuri de pregătire, dar nu au fost stabilite, încă, detaliile”, a menționat Mărculescu.

Sursa: eMaramureș

23 Jan. 2012, 16:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă