Buftea în revenire de formă?

14 Feb. 2009, 22:01 Pregătiri, amicale
Buftea în revenire de formă?

După eșecurile de acum o săptămână se pare că Buftea se află într-o ușoară revenire de formă. Astfel, în ultimele zile, ilfovenii au reușit două victorii la scor. Mai întâi, miercuri au trecut de FCM Târgoviște cu un neverosimil 6-1, iar în celălalt meci, disputat vineri, au învins cu 5-0 pe echipa de liga a patra, Termo.

Primul meci a avut loc la Târgoviște, pe terenul echipei patronate de Gheorghe Zotic și a început nefavorabil pentru jucătorii din Buftea. Juniorul Negoescu a deschis scorul pentru dâmbovițeni, dar oaspeții au reușit să egaleze până la finalul primei reprize. Pauza a fost un sfetnic perfect pentru echipa antrenată de fostul jucător al celor de la FCM Târgoviște, Cristi Țermure. Ilfovenii au marcat de cinci ori, ducând scorul final la un neverosimil 6-1.

Meciul de la Izvorani a fost fără istoric, diferența de clasă dintre cele două echipe fiind mai mult decât evidentă. Scorul final de 5-0 ne scutește de orice alte comentarii.

Iată și echipele folosite de către tehnicianul Cristi Țermure în cele două amicale:

FCM Târgoviște 1-6 CS Buftea (1-1) Au marcat: Negoescu / Vrăjitoarea 3, Rupa, Coconu, D. Marin

CS Buftea: Stanciu – Pătru, D. Badea, Coconu, Siminic – Tomozei, Dr. Gheorghiu, Dorobanțu, Cip. Petrescu – Rupa, Vrăjitoarea. Au mai jucat: Oghinciuc, Tutunaru, D. Marin, Poparadu, Leu

CS Buftea 5-0 Termo Au marcat: Al. Filip, A. Dumitrescu 2, D. Marin și Bălășoiu

CS Buftea: Oghinciuc – Sfrijan, Coconu, Stegaru, Al. Filip – Goșman, A. Marcu, Poparadu, D. Marin – A. Dumitrescu, Bălășoiu

 

Articol scris de Mihai Andrieș și Andrei Cristache

14 Feb. 2009, 22:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă