Buftea, aproape gata de retur

10 Feb. 2012, 11:48 Pregătiri, amicale
Buftea,** aproape gata de retur

Echipa antrenată de Emil Ursu din această iarnă a revenit pe meleagurile ilfovene și așteaptă cu nerăbdare ultimele amicale înainte de startul returului, la finalul căruia speră să acceadă pe a doua scenă a fotbalului românesc. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv ilfoveni au făcut o serie de achiziții, cea mai însemnată fiind cea a lui Bogdan Aldea, fostul jucător din tur al Iașiului.

La aproape 31 de ani, pe care îi va face în aprilie, atacantul originar din Târgoviște a acceptat oferta ilfovenilor, după ce în tur a fost folosit foarte puțin de Ionuț Popa, bifând două meciuri, dar și un gol marcat

Întăriri de la Dinamo, plecări la Corbeanca

Lista noutăților îi mai cuprinde pe Alex Dragomir de la Otopeni, dar și Alex Albert plus juniorii Pahomi și Viorel Ștefan, ultimii trei de la Dinamo II. Lor li se alătură Alexandru Stanciu de la Stoicescu și evident noul antrenor Emil Ursu. Acesta va fi ajutat de secunzii Constantin Mande și Nicolae Ciocănișteanu, ultimul ocupându-se de pregătirea portarilor.

La capitolul plecări lista este destul de mare. Portarul Mitrea a ajuns la Metaloglobus, Novac a semnat cu Axintele, iar Spătaru și Dragoș Florea sunt în curtea celor de la Corbeanca. În schimb, Costea, Daniel Marin și Pelican au plecat spre destinații necunoscute.

Amicale în funcție de terenuri

Zăpada depusă la centrul FRF de la Buftea a făcut impracticabil terenul sintetic pe care se antrenau ilfovenii așa că în momentul de față pregătirile se fac la balon. Sunt speranțe că lucrurile se vor remedia după ce vor veni cei 100 de deținuți care au lucrat azi la Mogoșoaia și vor face curățenie, dar va fi imposibil să se joace vreun amical în weekend la baza federației. În aceste condiții, Buftea va juca cu Ștefăneștiul mâine de la ora 13 la Izvorani.

Celelalte amicale programate până la startul returului sunt cu Snagov (pe 15), Domnești (18), Balotești (22) și din nou Ștefănești (25)

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

10 Feb. 2012, 11:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă