Bucovina Pojorâta a intrat în cantonament cu 21 de jucători, șanse dintre ei noi

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 16:38 Pregătiri, amicale
Bucovina Pojorâta a intrat în cantonament cu 21 de jucători, șanse dintre ei noi

21 de jucători a convocat antrenorul Bucovinei Pojorâta, Dănuț Mândrilă, pentru cantonamentul pe care echipa din Liga 2 l-a început astăzi, pentru o perioadă de nouă zile, în localitatea Vatra Moldoviței.

Pe lângă cei 15 jucători din garda veche, lotul echipei sucevene a fost completat cu șase jucători noi, testați de staff-ul tehnic în amicalul cu LPS Suceava: Vasile Vițu (Bucovina Rădăuți), Andu Moisii (FC Caransebeș), Robert Pâslaru (Farul Constanța), Ionuț Jugaru (Dinamo II), Ionuț Plămadă (Bucovina Rădăuți) și Alexandru Nuțescu (CSM Pașcani).

Tehnicianul Bucovinei e însă în continuare în căutare de jucători care să completeze lotul. „Suntem în discuții avansate cu doi atacanți. Unul dintre ei va veni cu siguranță la noi. Am rămas descoperiți în avanposturi după plecările din această iarnă”, a spus, pentru gazetasv.ro, Mândrilă.

Lotul Bucovinei deplasat în cantonament:

portari: Raul Pop, Ionuț Puianu;
fundași: Andrei Răuță, Ionuț Duțică, Daniel Cristescu, Vasile Vițu, Andu Moisii, Robert Pâslaru;
mijlocași: Ionuț Vicliuc, Robert Csatloș, Vlad Stănescu, Traian Jarda, Cornel Căinari, Claudiu Juncănaru, Răzvan Acostăchioaie, Robert Martin, Ionuț Jugaru, Ionuț Plămadă, Alexandru Nuțescu;
atacanți: Marius Coman, Valentin Buhăceanu.

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Câmpulung, Bucovina are programat un amical cu Dacia Unirea Brăila.

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 16:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă