Briceag și Ivănică, incerți pentru următoarele meciuri

23 Feb. 2012, 15:06 Pregătiri, amicale
Briceag și Ivănică,** incerți pentru următoarele meciuri

Antrenorul Viorel Dumitrescu nu i-a putut folosi în confrun­ta­rea de ieri cu Dinamo II pe fun­da­șul Marius Briceag și pe a­ta­cantul Dănuț Ivănică. Cei doi alb-violeți au probleme medicale și sunt incerți pentru meciurile viitoare.

Ivănică are ruptură mus­culară și nu se știe dacă va pu­tea fi recuperat până la startul returului. În afară de cei doi jucă­tori indisponibili, Dumitrescu are dureri de cap și din cauza lui Ma­rius Ion, care s-a accidentat ieri.

Ionescu, absent

Fundașul central Octavian Io­nescu nu a evoluat niciun minut în confruntarea de ieri cu Di­namo II. Jucătorul care aparține echipei de Liga a III-a Girom Al­bota, dar care a fost împrumutat până în vară la FC Argeș, a avut unele neînțelegeri cu condu­ce­rea alb-violeților, însă au fost lă­mu­rite du­pă meci. Ionescu va face parte din lotul lui FC Argeș și în retur.

Amical cu Albota

Confruntarea cu Dinamo II nu va fi ultima din această săptămână pentru piteșteni. Jucătorii lui Viorel Dumitrescu vor întâlni sâmbătă, de la ora 12, pe propriul teren, pe Girom Albota. Această întâlnire poate fi ultima pentru alb-violeți, care vor începe returul pe 10 martie. Rămâne de văzut dacă staff-ul grupării argeșene va mai lua și săptămâna viitoare vreun amical, având în vedere problemele medicale pe care le au în lot.

Amintirile lui Florentin Petre

Staff-ul câinilor a fost unul des­tul de numeros la meciul de ieri cu FC Argeș. Din delegația care a venit la Pitești au făcut parte Ion Moldovan, antrenorul Ion Ma­rin, dar și fostul jucător al câinilor Florentin Petre, care a­cum este în conducerea clubului bucureștean. Cel poreclit Piticul și-a adus aminte de meciurile cu FC Argeș: „De fiecare dată vin cu mare drag la Pitești. Aici am jucat de multe ori meciuri me­morabile. Aveam partide foarte grele, iar victoriile erau impor­tan­te. Per­sonal, regret că FC Argeș nu mai este în Liga I, dar sper să revină cât mai repede, pentru că este un club cu tradiție în fotbalul românesc”.

Sursa: Curierul Zilei

23 Feb. 2012, 15:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă