Breaza a început cu două înfrângeri

20 Jul. 2009, 14:45 Pregătiri, amicale
Breaza** a început cu două înfrângeri

La capătul primei săptămâni de pregătire centralizată, elevii lui Florin Stăncioiu au disputat și primele două partide de verificare, în perspectiva pregătirii starutului în eșalonul secund, moment până la care a rămas mai puțin de o lună. Adversarii Tricolorului au fost Gloria Bistrița, vineri, și Dacia Mioveni, o zi mai târziu, ambele partide fiind teste reușite pentru brezeni, în ciuda rezultatelor, Tricolorul pierzând amândouă întâlnirile.
 

 

În prima partidă, Breaza a jucat cel puțin de la egal la egal cu prim-divizionara Gloria Bistrița, dar, până la urmă a pierdut, nemeritat, cu 1-0, printr-un gol primit la ultima fază a meciului, atunci când fostul astrist Csaba Borbely a înscris, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, executată plasat, pe lângă zid. Până atunci, mai ales în prima parte, Tricolorul a avut șansele importante de gol matacantul Marius Vișan nimerind bara, apoi, tot el a reluat, din 6 metri, pe lângă poartă, o centrare a lui Cursaru, atacant ce a arătat o bună formă și poftă de joc.
 

 

De remarcat și prezența altor „fețe noi” în garnitura Tricolorului, jucători asupra cărora Stăncioiu va da un verdict în câteva zile, și în funcție de situația lor contractuală și pretențiile financiare avute.
 

 

Juniorul David a lăsat o impresie „peste medie”. Ghindaru a impresionat doar prin… fizic, scăpând de kilogramele în plus cu care ne obișnuise, fundașul stânga Rață, revenit din Germania, unde a fost coleg cu ex-câmpineanul Ichim mai are mult până la disciplina tactică de care este nevoie, iar ex-târgovișteanul Câța ar putea reprezenta o soluție în centrul liniei de mijlocași, la fel ca și portarul Oghinciuc (ultima dată la CS Buftea, dar care aparține de Poli Iași), o concurență serioasă pentru Sava. De remarcat și apariția lui Ghidia, fundașul originar din Mizil, ce a fost legitimat la Unirea Alba Iulia, plus aceea a mijlocașului Frangu, fost la „defunctele” Dodu, Progresul și Știința Bacău.  
 

 

După jocul bun din meciul cu Bistrița, Tricolorul a mai scăzut din turație, sâmbătă seară pierzând în fața divizionarei secunde Dacia Mioveni, scor 2-1 pentru argeșeni. Între timp, președintele Constantin Anghelache s-a înțeles, în linii mari, asupra contractelor, cu Rață, Cursaru, Câță, David și Oghinciuc, în timp ce Ghindaru, Băcneanu și Avram au părăsit Tricolorul.

 

Următorul amical pentru brezeni va fi miercuri, cu divizionara C, Adunații Copăceni.

 

 

 

Tricolorul Breaza – Gloria Bistrița 0-1 (0-0)
 

 

Stadion: „Poiana” Câmpina. Spectatori: 200.

A marcat : Borbely (90)

Tricolorul: Oghinciuc – David, Forika, Apostol, Rață – G. Ghiță, Câța, Ghindaru, Liuba – Cursaru, Vișan. Au mai jucat: Sava – Samson, Ghidia, Petcu, Ciorchină, Turiac, Dascălu, Băcneanu, Frangu, Avram, Vasilescu.

Gloria: Albuț – C. Petre, Frăsinescu, Rus, Velcovici – Wagner, Achim, Enescu, Băjenaru – Hora, Anca. Au mai jucat: Iodi, Odoroabă, Marincău, Mândrean, P. Anton, Diogo, Borbely.

 

 

 

Tricolorul Breaza – Dacia Mioveni 1-2
 

 

Stadion: „Poiana”. Spectatori: 100.

Au marcat: G. Ghiță (70) / Preda (30), Nilă (50)

Tricolorul: Oghinciuc- Samson, Forika, Apostol, Rață- B. Marinescu, Câță, Avram, Liuba- Cursaru, Vasilescu. Antrenor: Florin Stăncioiu. Au mai jucat: Sava, Stavarache- Al. David, Petcu, Ghidia, Ciorchină- Dascălu, Turiac,  Bumbar, G. Ghiță- Antonacci, Vișan, Negotei, C. Mihai.  

Dacia: Ungureanu- Cojocaru, Șerban, Miulescu, Baicu- Huzuneanu, Nistor, Preda, Chirciu- Nilă, Erik Yartey. Antrenor: Iordan Eftimie. Au mai jucat: Popescu- Mormolea, Catană, Vintilă, Năuiu, Coșereanu, G. Marinescu

 

Articol scris de Marian DIMA

20 Jul. 2009, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă