Breaza a bătut-o pe Știința Rocar

24 Feb. 2009, 17:19 Pregătiri, amicale
Breaza a bătut-o pe Știința Rocar

Tricolorul Breaza a susținut, pe teren propriu, ultimul meci amical înainte de startul returului ce va debuta, pentru echipa lui Florin Stăncioiu (foto), sâmbătă, în compania celor de la Petrolul Videle. Formația prahoveană a învins pe nou înființata Rocar-Lotus Băile Felix-Știința Bacău, mai precis echipa ce va evolua pe arena Rocar în retur, după ce a cumpărat locul celor de la Știința.

 

De remarcat ar fi că la Tricolorul au evoluat o serie de foști jucători ai Științei Bacău, cum ar fi Samson, Apostol, Ghiorghiță, Liuba, Dascălu, Ciorchină și Bumbar.

 

Unicul gol al partidei a purtat semnătura atacantului Vasilescu (min. 77), la capătul unui meci în care antrenorul prahovenilor a vrut să-i vadă la lucru doar pe cei 18 jucători ce vor face parte din lotul cu care se va aborda primul meci. Cu gândul la o promovare istorică în liga secundă, Tricolorul Breaza a arătat că poate emite pretenții justificate la câștigarea seriei a III-a din divizia C, în fața unei formații ce se va menține cu greu, dacă se va menține, în liga a II-a.

 

Noul Rocar are o misiune dificilă, antrenorul Adrian Matei încercând să „combine” jucătorii echipei bucureștene de liga a III-a,cu ce a mai rămas de la defuncta Știința, cu doar patru zile înainte de primul „șoc” al returului, pentru bucureșteni, deplasarea la liderul Ceahlăul!

 

Tricolorul a început în formula: Sava – Samson, Forika, Cr. Apostol, Olteanu – Ghiorghiță, G. Ghiță, Liuba – Dascălu, Vișan, Vasilescu. Pentru echipa antrenată de Stăncioiu au mai intrat: Ciorchină, And. Stoica, Negotei, Marinescu, Petcu, Bumbar.

 

Echipa oaspete i-a folosit pe: Măcelaru – Bâlu, Matei, Evora, Florea – Prodan, Ciortea, Ducu, Buzean – M. Antal, Radu. Au mai intrat în formația lui Adrian Matei, portarul Barbu și jucătorii de câmp Cristea, Dumitrașcu, Petrescu, Coman, Cozma, Benga și Badea.

articol scris de Marian Dima
 

24 Feb. 2009, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă