Brazilianul Pedro Henrique a revenit la ACS Poli. Accidentarea la genunchi nu este atât de gravă

Brazilianul Pedro Henrique a revenit la ACS Poli.** Accidentarea la genunchi nu este atât de gravă

Atacantul Pedro Henrique a revenit azi la pregătire sub comanda lui Dan Alexa. Timișorenii au renunțat inițial la brazilian din cauză că acesta era suspectat de o ruptură de ligamente la genunchi. Accidentarea acestuia s-a dovedit însă a fi mult mai puțin gravă după investigațiile efectuate în Portugalia, astfel că ACS Poli a hotărât să-l readucă în Banat.

Managerul sportiv Ioan Timofte spunea că transferul lui Pedro Henrique a căzut pe moment și că jucătorul brazilian ar putea revenit la echipă de abia din vară după ce-și revine complet. Între timp, vârful de atac a efectuat un nou RMN în Portugalia și testele au arătat că are doar o afecțiune a cartilajului și că poate să se recupereze în timp util pentru Liga a II-a.

În vârstă de 23 de ani, Pedro Henrique e văzut ca piesa lipsă din „puzzleul” „Chirurgului”, mai ales că timișorenii nu au arătat mare poftă de gol nici în această perioadă precompetițională. Ultimul exemplu fiind remiza albă cu FC Caransebeș, în timp ce în Ungaria, cu Beckescsaba, singurul gol al partidei a fost marcat de fundașul Todorov. Astfel că bănățenii se gândeau deja la nevoia sosirii unui nou atacant.

Mâine, de la ora 19, ACS Poli joacă un amical cu Mama Mia Becicherecu Mic, pentru ca a doua zi să aibă un test la Lugoj cu Vulturii, ora 11.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă