Bradu și FC Olt, următorii adversari ai lui FC Argeș

14 Feb. 2012, 10:21 Pregătiri, amicale
Bradu și FC Olt,** următorii adversari ai lui FC Argeș

FC Argeș va continua seria meciurilor amicale și în această săptămână. Argeșenii vor disputa două partide de verificare în perioada următoare. Primul dintre aceste meciuri va avea loc miercuri, atunci când cu începere de la ora14:00, jucătorii echipei piteștene vor juca în deplasare împotriva lui Atletic Bradu, formație ce activează în Liga a III-a. Acesta va fi al doilea meci amical pe care jucătorii echipei FC Argeș îl vor disputa la Bradu, aceștia jucând tot acolo și partida împotriva celor de la Viitorul Ștefănești.

La finalul acestei săptămâni, alb-violeți ar urma să joace pe teren propriu în compania celor de la FC Olt, o altă echipă ce se află în aceeași serie din Liga a II-a cu FC Argeș. Piteștenii au cedat în fața echipei din Slatina în meciul din campionat, fiind învinsă cu scorul de 1 – 0.

Rămâne acum de văzut dacă aceste partide se vor mai putea disputa pentru că totul este pus sub semnul întrebări din cauza condițiilor atmosferice dificile. Săptămâna viitoare, piteștenii vor mai susține ale două meciuri amicale, urmând să joace împotriva celor de la CS Otopeni și Dinamo II.

Sursa: Ziarul Top

Foto: Mihai Neacșu

14 Feb. 2012, 10:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă