Botoșaniul, egal nul cu liga I din Ucraina

Publicat: 05 Feb. 2012, 16:46 Actualizat: 05 Feb. 2012, 16:57 Pregătiri, amicale
Botoșaniul, egal  nul cu liga I din Ucraina

FC Botoșani a remizat ieri în primul meci din Antalya cu formația Obolon Kiev. Elevii lui Costel Orac nu au dat nicio șansă formației din prima ligă ucraineană, însă lipsa meciurilor de pregătire în actuala formulă i-a împedicat să obțină o victorie.

„Pentru primul meci … interesant. Sunt condiții bune. Sunt ingredinte și numai bucătarul rămâne să facă o supă bună. Sunt fotbaliști care puși în teren bine fac o adevărată echipă de fotbal. Eu nu am văzut până acum la botoșani o echipă cu potențialul acesta”, a declarat la finele partidei finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Formația Obolon Kiev este la al șaselea meci de pregătire din Antalya însă nu au arătat niciun moment că ar putea învinge FC Botoșani.

„Un meci bun pentru primul meci de pregătire. Se cunoaștea venirea jucătorilor noi. Am avut o campanile de achiziție bună. Mai avem patru meciuri de pregătire și vom trage linie la sfărșit. Importante este că ne omogenizăm”, a adăugat președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Costel Orac a început meciul cu Curileac – D. Bălan, C. Dinu, Fl. Acsinte, V. Bordeanu – L. Matiș, G. Vașvari, D. Todoran, C. Stanciu – M.Matei, B.Ghiceanu. În a doua jumătate a întâlnirii au mai fost trimiși în teren A. Bordeanu – A. Patache, A. Poverlovici, D. Vintilă, A. Stancoschi, T. Homneac, Sant’Claire, Juninho și F. Chișu

VEZI IMAGINI DE LA MECIUL CU OBOLON

Publicat: 05 Feb. 2012, 16:46 Actualizat: 05 Feb. 2012, 16:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă