Bondrea: „Suferim la finalizare”

05 Mar. 2012, 13:53 Pregătiri, amicale
Bondrea:** „Suferim la finalizare

Nemulțumit de rezultatul primului amical al anului disputat în Drobeta Turnu Severin, antrenorul Marian Bondrea speră să remedieze carențele din jocul echipei severinene, până la reluarea campionatului.

„A primul amical din această iarnă disputat în țară, pe iarbă, după ce mai jucasem pe terenul sintetic de la Motru. Jocul de la Apă Craiova l-am considerat ca pe un antrenament, pe gheață. Cu FC Caransebeș, terenul a fost bun, dar a bătut vântul. Nu sunt mulțumit în primul rând de rezultat. Avem încă multe lucruri de pus la punct, dar mai avem ceva timp până la reluarea campionatului. Facem multe greșeli. Finalizarea lasă de dorit. Am ratat și un penalti, am avut și două lovituri indirecte, din careul advers. Modul în care a fost tratată ultima fază spune multe despre unii jucători. Chiar m-a pus pe gânduri. Nu e normal să nu găsești o soluție din acea poziție ideală. Sunt lucruri pe care trebuie neapărat să le corectăm în cele trei săptămâni care au mai rămas până la începerea returului. Spun trei săptămâni, pentru că se pare că Turda nu va mai continua în Liga a II-a și noi vom sta în prima etapă. Din păcate, vremea nu ne-a ajutat în această iarnă, cu pregătirea. Vom mai face probabil două amicale, în care sper ca jucătorii să înțeleagă că trebuie retușate aceste greșeli”, a spus Bondrea.

Mustață, bară la prima apariție

În amicalul cu FC Caransebeș a debutat și Bogdan Mustață. Fundașul dreapta a evoluat în ultimele 20 de minte și a avut o bară pe finalul jocului disputat pe Stadionul „Termo” din Severin.

„Mustață a fost un transfer de ultimă oră. E un jucător care nu a mai evoluat de o bună perioadă. A fost în litigiu cu Steaua și nu s-a pregătit în această iarnă cu nicio echipă. Meciul cu Caransebeș a fost primul pentru el. Recomandările lui sunt bune. E un jucător de 21 de ani, de perspectivă, care sper să fie util echipei. De altfel, am constituit în iarna aceasta un nucleu tânăr. Și la acest amical am avut în teren foarte mulți jucători sub 21 de ani, care pot fi baza acestei echipe în viitor. Puțin probabil să mai apăra alți jucători, dar avem un camerunez în probe, un fundaș central. Poate îl voi folosi în următorul amical”, a dezvăluit Bondrea.

Gaz Metan ar fi trebuit să joace sâmbătă cu FC Timișoara, dar amicalul nu se va mai disputa. Poli va întâlni UTA, la sfârșitul săptămânii.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

05 Mar. 2012, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă