Vaștag, Mladen și Mustață au plecat în Turcia cu Viitorul

28 Jun. 2012, 12:26 Bursa transferurilor
Vaștag, Mladen și Mustață** au plecat în Turcia cu Viitorul

Viitorul Constanța continuă să se întărească pentru Liga I. Echipa antrenată de Cătălin Anghel și-a luat 3 noi jucători în cantonamentul din Turcia, acolo unde ieri după-amiază a ajuns. Mustață, Mladen și Vaștag sunt ultimele noutăți din lotul constănțenilor.

Formația patronată de Gheorghe Hagi a plecat în cantonamentul din Turcia cu 3 jucători noi față de lotul ce s-a reunit. Noii fotbaliști ai Viitorulu au evoluat sau au făcut parte din loturile a trei echipe ce au activat sezonul trecut în Liga a II-a.

Cel mai sonor nume al achizițiilor, cel puțin pentru acest cantonament, este cel al lui Andrei Vaștag. Internaționalul de tineret și fostul jucător al Săgeții Năvodari s-a alăturat lotului constănțean în ultimele zile și ar putea semna un contract cu FC Viitorul. La fel ar putea face și Sebastian Mladen, nepotul lui Gică Popescu, jucătorul ce în sezonul trecut a evoluat la Chindia Târgoviște, echipă de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile. Ultimul venit, însă nu și cel din urmă, este Bodan Mustață. Fundașul ce și-a reziliat contractul cu Steaua a evoluat foarte puțin în returul campionatului ce tocmai s-a încheiat, asta deși făcuse un pas înapoi prin venirea la Gaz Metan Severin.

Pe lângă Andrei Vaștag, un alt jucător ce a evoluat în sezonul trecut pentru Săgeata Năvodari, Alin Toșca, se află în lotul Viitorului. Fundașul ce aparținea Stelei a semnat deja cu nou-promovata.

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Academia Hagi

28 Jun. 2012, 12:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă