Bona, mulțumit că Unirea Tărlungeni a rămas neînvinsă în amicale: „Așteptăm cu încredere startul sezonului”

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 14:15 Pregătiri, amicale
Bona, mulțumit că Unirea Tărlungeni a rămas neînvinsă în amicale:**

Unirea Tărlungeni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical cu CS Afumați disputat sâmbătă, pe terenul sintetic de la baza proprie. În acest meci, antrenorul Dan Bona a folosit următorii jucători: Perianu – Vlăsceanu, Forika, Șerban, Bucur – Monea, Burlacu, Minciună, Petra – Sorin Marin – Damian. În partea secundă au mai jucat: Mihok – Petrean, Pădurar, Vasiloi, Cocan, Alexe și Potecu.

În amicalul cu CS Afumați, staff-ul tehnic al brașovenilor l-a testat și pe mijlocașul Alexe de la Școala Dani Coman, dar jucătorul nu a impresionat, astfel că a plecat de la Tărlungeni.

„A fost un test util, cel puțin în prima repriză echipa a controlat jocul, am ratat și câteva ocazii. În partea secundă, din minutul 60, am trimis în teren mai mulți tineri jucători de care sunt mulțumit de cum au jucat. Suntem neînvinși în amicale, astfel că așteptăm cu încredere startul sezonului. Vom mai juca miercuri la Ghimbav, un meci amical în care voi dori să-i văd la lucru pe jucătorii mai tineri, iar sâmbătă vom juca ultimul joc de pregătire, în deplasare, cu SCM Pitești”, a declarat antrenorul Unirii, Dan Bona.

În prima etapă a sezonului, Unirea Tărlungeni va juca pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea. Transferat în această iarnă la Vîlcea, Răzvan Dâlbea nu va putea juca în meciul de la Tărlungeni. „Nu o să fac parte din lotul pentru meciul de la Tărlungeni. Nu sunt dezamăgit, dacă așa a fost înțelegerea pentru ca eu să vin la CSM, atunci trebuie respectată”, a spus Răzvan Dâlbea.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 14:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă