Bogoi a tras concluziile după penultimul amical al iernii, în care Pandurii a învins la limită o echipă de Liga 4! „Mai avem nevoie de cel puțin patru jucători titulari”

Autori: Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU Publicat: 15 Feb. 2018, 11:18 Actualizat: 15 Feb. 2018, 11:19 Pregătiri, amicale

Pandurii Târgu Jiu a dispus, ieri după-amiază, cu 1-0, de liderul din Liga a 4-a Vâlcea, Flacăra Horezu. Unicul gol al amicalului disputat pe terenul sintetic din Rovinari a fost marcat, în minutul 75, de atacantul adus de la „U” Cluj, Brian Lemac.

După acest test, în care a mizat din nou pe mai mulți juniori, din cauza numeroaselor accidentări din lot, antrenorul Adrian Bogoi a afirmat că mai are nevoie de cel puțin patru jucători, care să fie titulari.

„Acum chiar am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea. La ora actuală, avem un lot tânăr, cu mulți jucători de perspectivă. Desigur, nu mi-aș fi dorit să avem jucători accidentați, dar situațiile astea sunt inerente. Îmi doresc să întărim lotul, avem nevoie și de concurență la echipă, dar și de valoare. Sper să mai aducem unu-doi fundași, un mijlocaș și cel puțin un atacant, dar să fie de valoare, să intre în primul unsprezece. În mare parte mi-am atins obiectivele perioadei de pregătire. Din punct de vedere fizic, suntem OK, dar e bine să fim la un nivel mai bun la ora debutului oficial”, a spus, pentru gorj-domino.ro, Adrian Bogoi.

Pe 24 februarie, Pandurii va juca, la Motru, cu Metaloglobus București, primul meci oficial din 2018. Până atunci, echipa gorjeană va disputa, vineri, un ultim amical, cu CSM Școlar Reșița. Testul cu ACS Șirineasa, anunțat pentru sâmbătă, a fost anulat.

Cu Flacăra Horezu, Pandurii a mizat pe: Stanca – Băjan, Vasilescu, Turda, Celea – Brânzan, Skoric, D. Pârvulescu – Dodoi, Ionică și Dănăricu, iar pe parcurs au mai intrat: D. Popescu – Vodă, B. Lemac, Marek, Măicăneanu, Mudăvoiu și Dănescu. Accidentați, Moga, Raiciu, Șendroiu, Maxin, Șut și Tudoran nu au evoluat.

Amicalele iernii pentru echipa lui Bogoi:

23.01.2018, la Târgu Jiu: Pandurii – Internațional Bălești            2-0
28.01.2018, la Târgu Jiu: Pandurii – Petrolul Bustuchin            1-1
31.01.2018, la Motru: Pandurii – ACSO Filiași                    1-0
10.02.2018, la Târgu Jiu: Pandurii – Internațional Bălești            4-0
14.02.2018, la Rovinari: Pandurii – Flacăra Horezu        1-0

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu (Lucian Calotă)

Autori: Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU Publicat: 15 Feb. 2018, 11:18 Actualizat: 15 Feb. 2018, 11:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă