Bogoi a testat patru francezi în ultimul amical susținut de Pandurii. Echipa din Târgu Jiu a primit control de la FRF la terenul sintetic unde vrea să joace în noul sezon

Pandurii a încheiat, sâmbătă, seria amicalelor premergătoare noului sezon. Pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, echipa antrenată de Adrian Bogoi a dispus cu scorul de 2-0 de Sporting Roșiori, prin golurile izbutite de George Tudoran (’15 – pen) și de mijlocașul ofensiv de 20 de ani, Alexandru Trancă (’77), un fost junior al clubului Pandurii, care a mai trecut pe la Viitorul Constanța și, ultima dată, la „U” Cluj.

Echipa gorjeană a început testul cu Sporting în formula: M. Cotolan – Brînzan, R. Gheorghe, C. Cotolan, Cenaj, Vasilescu, Raiciu, Vodă, Tudoran, Măicăneanu și Pîrvulescu, iar în repriza secundă au folosiți o serie de juniori ai clubului: Oprița, Dănescu și Mudăvoiu, precum și câțiva jucătorii aflați în probe: Trancă, Cuțitoiu și C. Vasile, printre care și patru fotbaliști francezi: Moussa Konate – fundaș, Ngalaha Yohan – mijlocaș, Lies Madi – mijlocaș și Nsiah Philip – atacant.

Un francez și la Sporting    

Pregătită de Florin Șoavă, Sporting Roșiori a mizat pe: Bușcă – Kaba, Floricel, Piciu, Șimian, Ciubuc, Brânceanu, Lătea, Feraru, Manda, Roman. 

La echipa din Liga 3 a jucat și fundașul francez de 28 de ani Sekouba Kaba, care provine din în ligile de amatori din Hexagon, unde a evoluat la Marmande, Tregunc sau Saint Nazaire AF.

Pentru Sporting a fost al doilea amical al verii, după ce în primul test trecuse cu 10-4 de Gloria Merișani, din Liga a IV-a Teleorman.

Brașoveanu a inspectat terenul sintetic de lângă stadion

La meci a asistat și Auraș Brașoveanu, fostul reprezentant al cluburilor din Liga 2 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. După ce și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al echipei Dacia Unirea Brăila, Brașoveanu a fost numit șef al Departamentului de Licențiere al FRF pentru cluburile din Liga 2, iar sâmbătă, împreună cu administratorul special al CS Pandurii, Marin Golea, a inspectat terenul sintetic recent amenajat lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu, în vederea omologării acestuia. Decizia va fi anunțată în zilele viitoare.

În prima etapă a noului sezon, Pandurii joacă, pe 4 august, de la ora 11:00, în deplasare cu Aerostar Bacău. O săptămână la târziu, echipa lui Bogoi are programat primul meci acasă, cu FC Argeș. În cazul în care terenul sintetic nu va fi omologat, Pandurii va evolua tot la Motru în calitate de gazdă.

Amicalele verii pentru Pandurii:

CS Mioveni (Liga 2) – Pandurii 0-0
Jiul Rovinari (Liga 4) – Pandurii 1-4
Flacăra Horezu (Liga 3) – Pandurii 0-1
Pandurii – CS Novaci (Liga 4) 3-2
Pandurii – Sporting Roșiori (Liga 3)    2-0

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă