Bihorenii și-au stabilit programul jocurilor amicale

Mihai Andries 10 Jan. 2014, 15:00 Pregătiri, amicale
Bihorenii și-au stabilit** programul jocurilor amicale

Formația de fotbal fanion a județului, FC Bihor, și-a definitivat programul meciurilor amicale din această iarnă. Astfel, în cadrul și după cantonamentul de la Băile 1 Mai, „roș-albaștrii” vor disputa nu mai puțin decât nouă jocuri.

Partidele vor aduce în fața orădenilor adversari din toate ligile, printre care și doi din primul eșalon, FC Botoșani și ACS Poli Timișoara.

Primul meci este programat pe data de 26 ianuarie, în compania moldovenilor de la FC Botoșani, cel de-al doilea va avea loc două zile mai târziu, pe 28, cu FC Hidișel (Liga a IV-a), iar cel de-al treilea, în ultima zi a acestei luni, pe data de 31, tot în compania unei formații din liga a IV-a, Crișul Sântandrei. Aceste jocuri vor avea loc în cadrul cantonamentului.

În luna februarie, pe data de 5, bihorenii vor întâlni liderul Seriei a V-a din Liga a III-a, Național Sebiș, pe data de 8, jucătorii orădeni se vor confrunta cu o altă formație din eșalonul al III-lea, CS Ineu, iar pe 11 februarie, în Ungaria, la Gyula, vor evolua în compania celor de la CSM Rm. Vâlcea, ocupanta poziției secunde din seria vestică a Ligii a II-a.

Pe 15 februarie, FC Bihor va întâlni pe teren propriu echipa prim-divizionară ACS Poli Timișoara, pe 19 se va confrunta cu CS Oșorhei, din liga a III-a, iar pe 22, în ultimul joc de verificare, cu echipa de ligă a IV-a CSC Sânmartin.

Până la aceste jocuri însă, FC Bihor se va reuni pentru prima dată în acest an, marți, 14 ianuarie, de la ora 10.30, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Cantonamentul este programat în perioada 20-31 ianuarie în Băile 1 Mai.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 10 Jan. 2014, 15:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă