Becicherecu Mic se pregătește cu amicale puternice pentru retur. Narcis Petre nu pare optimist în privința promovării

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 13:47 Pregătiri, amicale
Becicherecu Mic se pregătește cu amicale puternice pentru retur.** Narcis Petre nu pare optimist în privința promovării

„Pizzerii” mai au o săptămână de odihnă până la reunirea lotului, care va avea loc în 12 ianuarie. Mama Mia Becicherecu Mic e cea mai bine clasată trupă timișeană din Liga a III-a, locul 2 în seria a IV-a, dar nu-și fac speranțe foarte mari la promovare din cauza puterii financiare scăzute a clubului.

Echipa din zona limitrofă a Timișoarei se va pregăti pe plan local anunță tehnicianul Narcis Petre. În schimb, ca și compensație, Mama Mia va avea parte de o serie de amicale puternice, printre care unul cu ACS Poli Timișoara, o „dublă” cu Metalul Reșița, o întâlnire cu Pâncota și cu liderul Ligii a IV-a, ASU Politehnica, urmând să mai aștepte încă două răspunsuri din partea altor grupări, necunoscute încă.

La capitolul plecări, Narcis Petre a ținut să precizeze că există doar discuții tipice acestei perioade și că s-ar putea să plece maximum unul sau doi jucători, printre ei numărându-se Miheț și Zoran Radu.

În ceea ce privește așteptările de la returul campionatului, antrenorul celor de la Mama Mia Becicherecu Mic nu pare a fi prea optimist, în ciuda poziției din clasament. „Ca și lot și joc ne putem bate la promovare, dar în ceea ce privește condițiile de pregătire și cele financiare cu siguranță nu ne putem bate cu UTA Bătrâna Doamnă sau cu Sebișul. Oricum, în fotbal nimic nu e exclus, am avut un parcurs de excepție și cred că nicio echipă din zona Timișoarei nu a reușit vreodată în istorie să termine cu 8 victorii, patru egaluri și nicio înfrângere”, a conchis Narcis Petre.

Sursa: Sport9.ro

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 13:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă