„Bătrâna Doamnă” preferă Ungaria

17 Dec. 2011, 07:21 Pregătiri, amicale

În mare parte, „Bătrâna Doamnă” și-a fixat programul meciurilor amicale pentru perioada de pregătire din iarnă. Dintre cei patru adversari care au confirmat prezența la Arad, urmând ca „alb-roșii” să le întoarcă vizita, trei sunt din Ungaria. Formația din Szeged este prima care va veni la Arad, pe 21 ianuarie, chiar înaintea plecării echipei „textiliste” spre cantonamentul de la Moneasa.

„Textiliștii” îi vor întoarce favoarea formației din liga secundă a campionatului vecin pe 9 februarie, la două zile după ce Hidișan et. comp. își vor măsura forțele cu Olimpia Satu Mare, echipă clasată pe locul doi în seria a VI-a a Ligii a 3-a.

Pe 11 și 18 februarie, UTA va da piept cu altă divizionară secundă din Ungaria, Elore Bekecsaba, primul meci urmând să aibă loc în orașul nostru. În fine, vă reamintim că echipa „textilistă” își va prezenta lotul pentru retur pe 25 februarie, pe arena „Francisc Neuman”, în compania echipei de primă ligă, Honved Budapesta.

„Oficialii” UTA-ei urmează să perfecteze alte trei-patru amicale, posibilii adversari fiind Gloria Arad, AS Vladimirescu sau ACS Recaș.

sursa: Sport Arad

17 Dec. 2011, 07:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă