„Bătrâna Doamnă” a scos la bătaie „cavaleria” grea

26 Jan. 2012, 11:24 Pregătiri, amicale
„Bătrâna Doamnă

Dacă marți au văzut prea puțin balonul rotund, miercuri, "alb-roșii" au fost ceva mai privilegiați. Atât la antrenamentul de dimineață, desfășurat la Dezna, cât și la cel de după-amiază, de pe terenul din Moneasa, utiștii au avut programate jocuri cu temă, însă toate pentru dezvoltarea masei musculare și rezistenței fizice.

Stratul mare de zăpadă i-au solicitat mult pe fotbaliștii "Bătrânei Doamne", însă, cel puțin la ședința de pregătire de după-amiază antrenorii au complicat și ei lucrurile. În timp ce jumătate dintre componenții lotului lucrau în sala de forță a bazei sportive a terenului de la Moneasa la mușchii abdominali, pectorali și brațe, restul se "duelau" pe terenul de handbal. Împărțiți pe echipe, utiștii și-au luat în cârcă câte un coechipier, au pasat, au driblat și au marcat în condiții foarte grele. Bineînțeles, acest joc de-a "cavaleria" a stârnit și destulă bună dispoziție în rândul partenerilor de întrecere, însă, dincolo de toate, antrenamentul fizic s-a dovedit cât se poate de bun. Ședința de pregătire s-a încheiat cu un joc liber, 11 contra 11, pe tot terenul de la Moneasa acoperit cu zăpadă.

De menționat că la antrenamentul de dimineață, de la Dezna, a participat de pe margine și Giovanni Catanzariti. Președintele "Bătrânei Doamne" a vizitat echipa în cantonament, având discuții separate atât cu antrenorii echipei, cât și cu Bogdan Mara. În fine, "oficialii" UTA-ei se gândesc tot mai serios să schimbe sponsorul tehnic și asta pentru că firma Umbro întârzie să onoreze comenzile pentru echipament făcute de clubul din Calea Aurel Vlaicu.

sursa: Sport Arad

26 Jan. 2012, 11:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă