Baia Mare încearcă să-și completeze lotul

01 Aug. 2009, 15:11 Pregătiri, amicale
Baia Mare încearcă să-și completeze lotul

 

FC Baia Mare se află în plin proces de pregătire pentru startul campionatului ligii a II-a, seria Vest, de pe 15 august. Echipa băimăreană a disputat vineri un amical la Zalău, unde a câștigat cu 2-0. Urmează un alt amical, miercuri, de la ora 18.00, în deplasare, cu FC Bihor, iar apoi, sâmbăta, un ultim amical, acasă, cu Bihor sau cu Unirea Dej.

 

În meciul de la Zalău, pentru FC au marcat Vasile Pop și Popan. Amândoi sunt juniori și au calități. Primul vine de la CFR Timișoara, iar Popan este produs al clubului Arsenal Baia Mare.

Alți doi juniori sunt în atenția staff-ului tehnic: Ciobai (jucător care va veni sub formă de împrumut, de la Dinamo) și Paul Achim (de la “Viorel Mateianu”). Ultimul dintre aceștia chiar a fost câteva zile în pregătire cu lotul național de juniori.

 

Relația cu CFR Cluj pare destul de bună. Alin Bota, Vlad Hotico și Dodo Digbeu Leoh vor juca pentru FC Baia Mare, existând înțelegere în acest sezon (probabil tot împrumut). Sub contract cu CFR este și Dorin Toma, dar rămâne de văzut dacă părțile se vor înțelege. Toma are un contract bun la echipa clujeană, pe care băimărenii nu-l pot plăti. E posibil ca de săptămâna care vine să reapară la FC și Paul Batin, tot sub forma de împrumut, cel puțin până în iarnă. Cu el nu sunt probleme de adaptare, doar la FC a jucat până acum.

 

S-a discutat și ajuns la un consens și cu Dănuț Șomcherechi. Alți jucători și-au prelungit contractele cu echipa noastră: Marius Hodor, Radu Ernszt și “căpitanul” Petrică Negrea. Se mai discută cu Cristian Iațu. Lucian Han mai are contract până în luna decembrie a acestui an și se va discuta și cu el în zilele următoare.

 

Cu Florin Pelecaci se discută, dar e destul de greu de crezut că se va putea ajunge la un acord, mai ales că Florin nu este pus la punct cu pregătirea fizică și pe postul lui mai sunt și alți jucători.

 

Acum prioritatea pentru FC este achitarea banilor restanți către Claudiu Drăgan și Dorel Nechita, cei doi jucători care au depus memorii pentru a-și primi sumele restante. Este obligatoriu să se rezolve acest lucru, deoarece altfel echipa din Baia Mare nu va mai putea face transferuri.

 

Clubul mai așteaptă banii aprobați în Consiliul Local și Consiliul Județean, bani care ar ajuta enorm de mult clubul. Se știe însă că există probleme financiare la nivelul administrației, dar se speră într-o rezolvarea cât mai rapidă a problemelor.

 

Sursa: infomm.ro

01 Aug. 2009, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă